calin8162 scrie:buna ziua. dupa parerea mea orice up dat de vanzator ar trebui sa contina o modificare a anuntului( alt pret, desfacere pe bucati a pachetului, modificare livrare, poze, etc.). in acest fel nu ar trebui sa cauti postarile cu adevarat noi printre celelalte up-uri care nu au nimic nou. te scuteste de timpul in care trebuie sa urmaresti anunt cu anunt primele citeva pagini, pline in aceeasi zi de up-uri fara nimic nou. e o parere care poate o au si altii. multumesc.
De ce crezi ca s-a "inventat" Up-ul asta ? Daca eu vreau sa vand ceva si tin la pret, ca asa consider ca se merita, in 3 zile imi ajunge anuntul pe pagina 10 ...cine crezi ca-l mai vede acolo ? Aici nu e magazin on-line, sa punem marfa in raft, sa-i stabilim pretul si daca nu se vinde in prima zi, sa stam cu ea pe stoc pana ne gaseste vre-un cumparator ori pana vin reducerile de iarna. Aici e o rubrica de Bazar, unde toata lumea are dreptul sa ceara ce pret considera ca e cel mai potrivit, unde poti negocia pretul cu cumparatorul sau vanzatorul si unde nu te obliga nimeni sa citesti toate anunturile al caror titlu nu prezinta interes. Gandeste-te ca orice regula de genul uneia care presupune sa-ti modifici pretul poate genera dublarea topicurilor deschise (il inchid pe cel vechi si fac unul nou) ori perpetuarea celor vechi cu modificari modice ... 5 bani, 10 bani ...