rod pod sau picheti?/

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
gushteru78
Puncte: 0

rod pod sau picheti?/

Mesaj de gushteru78 »

:!: buna as avea nevoie de ajutorul vostru pentru a lua o decizie cat mai buna ,inca nu m am hotarat ce sa imi cumpar rod pod sau picheti plus buzzbari?si de la ce firma ?noi sau second?mentionez ca sant dispus sa cheltui maxim 500ron!!!in speranta ca ma veti ajuta va multumesc frumos!!!

zfcristian
Pescar de competitie

Re: rod pod sau picheti?/

Mesaj de zfcristian »

gushteru78 scrie::!: buna as avea nevoie de ajutorul vostru pentru a lua o decizie cat mai buna ,inca nu m am hotarat ce sa imi cumpar rod pod sau picheti plus buzzbari?si de la ce firma ?noi sau second?mentionez ca sant dispus sa cheltui maxim 500ron!!!in speranta ca ma veti ajuta va multumesc frumos!!!
Daca pescuiesti de pe pontoane o sa ai nevoie de rodpod, daca pescuiesti de pe mal si vrei picheti+buzzbari iti sugerez sa ai grija pentru ca daca buzzbarii sunt pe un singur pichet vor juca stanga dreapta .
Am folosit picheti+buzzbari si am trecut la rodpod, fiecare are avantaje si dezavantaje acum depinde si de tine si de locul unde pescuiesti si de ce rodpod o sa iti iei.

darius123

Re: rod pod sau picheti?/

Mesaj de darius123 »

S-a mai discutat acest subiect.Eu sunt de parere ca un rod pod il poti folosi in mai multe situatii, pe cand cu pichetii nu ai ce face cand pescuiesti pe ponton, pe pamant cu pietris.Pe langa asta, poti folosi picioarele de la rod pod si astfel, obtii cel putin 4 picheti individuali, in caz ca ai nevoie.Eu am un rod pod care il folosesc in 90% din cazuri si separat, am picheti mai ieftini, pentru Dunare sau atunci cand am nevoie de distanta mai mare intre lansete(plantat, etc) .
Sincer, nu as da 300-400 ron pe 6 picheti din inox.Daca ar fi sa pescuiesc numai cu picheti, as lua ceva mai ieftini (aluminiu), macar economisesc bani.
Daca vrei sa primesti mai multe sfaturi, data viitoare posteaza in topicul ,, COMENTARII ECHIPAMENT CRAP''

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”