set 4 senzor magic 2013
fl strategist 3,90 cu 3,75 lbs, din doua bucati, modelul vechi (mandrina metalica, dar blankl sensibil mai rapid decat la modelul nou) folosit maxim 5 partide (desi am incercat sa le numar si mi-au iesit 4) ca lanseta de marcaj. si face foarte bine treaba asta
husa pelzel holdall, 3+3. husa a carat sculele la doua partide de pescuit, insa iarna asta un soricel mi-a facut surpriza sa imi faca o gaura in primul strat panzat, de cativa cm patrati. oricum, i-au placut mai mult cizmele si barca...pe astea mi le-au distrus
foto nu pot posta decat duminica, ajung destul de tarziu de la serviciu zilele astea
pret pachet 1700 de lei, transport asigurat prin curier
pentru bucuresti, asigur transport personal, pana in piata presei. daca exista vreun doritor care le ridica personal din ploiesti, scadem costul transportului din pret
se pot da si magic set de 4, husa separat, strategist separat
Buna ziua,
Sunt interesat de lanseta fl strategist, dar am o nelamurire: nu inteleg partea cu posibilitatea de intalnire in Bucuresti piata presei. Aveti drum constant pe aceasta directie, ca sunt convins ca nu merita drumul doar pentru atat, iar eu nu sunt dispus sa dau mai mult de 120 ron pe bat , mai ales ca un transport pt lanseta necesita tub de protectie ca sa nu plece lanseta din 2 bucati si sa ajunga din 3-4 bucati. (si mi-ar placea sa si vad ce cumpar).
Astept raspuns, poate totusi am noroc si aveti drum pe directia mai sus mentionata independent de lanseta.