senzori prologic WUSB de vanzare

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
neamtzzu
Puncte: 0

senzori prologic WUSB de vanzare

Mesaj de neamtzzu »

SENZORI PROLOGIC WUSB,STARE EXCEPTIONALA,FOLOSITI DOUA PARTIDE,UN CONCURS SI O PARTIDA DE 12h,SUNT NEATINSI,BATERII REZERVA,GENTUTA.PRETUL DE CUMPARARE A FOST 1260LEI,PRET DE VANZARE 1200LEI.PRETUL ESTE FOARTE USOR NEGOCIABIL. NU FAC SCHIMBURI
CARACTERISTICI;
Product Description The new WUSB (Wireless USB ) Alarm system is one of the most innovative products ever brought to the carp anglers. The Design is very thought through, minimalistic and practical with great new functions and features � making the usability of the product unparalleled. The water proof alarm features, up-light LED, Acrylic detection wheel, silent to Ultra high sonic speaker, single button operation, manual off/ on switch, low battery warning system. The Receiver is a very durable piece of electronic � packed with new modern features, such as Polyphonic speaker, digital recorder, USB port for loading of music, sounds and MP3 files, earphone out, LCD display, vibration mode and rechargeable lithium battery all in all perfect alarm receiver. System runs on the most reliable 433 MHz FM transmission. In curand traducere in limba Romana
http://www.bigfish.ro/senzori-indicator ... -2346.html
http://www.youtube.com/watch?v=QHb1ZKCoWj8

tugulea85

Re: senzori prologic WUSB de vanzare

Mesaj de tugulea85 »

eu iti pot oferi 600 ron..mai mult nu face...

macara88

Mesaj de macara88 »

tugulea85 scrie:eu iti pot oferi 600 ron..mai mult nu face...
LIKE !!!!!!!!

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

noi in magazin is 900... varianta de 3 senzori e la optsute si ceva. acum stim cu totii ce preturi aberante au aia de la bigfish :)

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

Ahotnic scrie:noi in magazin is 900... varianta de 3 senzori e la optsute si ceva. acum stim cu totii ce preturi aberante au aia de la bigfish :)
LIKEEEEEE SI SUNT SI PUTIN NESERIOSI CEI DE LA BIG FISH.......Am cumparat free spirit e clase,mi s-a rupt inelu si m-au trimis la alte magazine sa-mi caut inel de vf

neamtzzu

Mesaj de neamtzzu »

(POTI SA TI CUMPERI TU CU 600 DE LEI CATI VREI) ASTA ESTE PRETUL,PRODUSUL ESTE AL MEU NU ESTE FURAT,ESTE NOU SI FACE TOTI BANII.ASTA A FOST PRETUL CELOR DE LA BIG FISH.CAND I AM LUAT EU ERAU SINGURII CARE AVEAU ASA CEVA!Nu va obliga nimeni sa luati si nimeni nu va ia banii cu forta,mai sunt si persoane care cunosc despre ce este vorba!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”