VAND SET COMPLET PESCUIT cumparate din 12.01.2011 folosit maxim 4 partide nota 10 din 10 format din 3 bete POKEE SUPERIOR CARP 2 buc 3,9 m 3.5 lb, 3 mulinete atack FR6000+tamburi rezerva(echipate cu fir), rodpoad 3 bete cu senzori si swingere cu led,1 bat telescopic 3.60 actiune 120-200 gr + 1 mulineta OKUMA LONGBOW LG65(cu fir)+tambur rezerva + 1 senzor, 2 bete din 2 buc2.70 m de somn noi nefolosite in husa SILVER SOLID DOMINANT, 1 bat MEGA CARP din 2 buc actiune 200-500 gr, husa 8 bete(4 cu mulineta), umbrela ENERGOTEAM semicort, minciog profesional crap + 1 minciog mai mic, 3 huse speciale pentru mulinete, suporti bete, scaun pescuit, costum pescuit nou nefolosit geaca + pantaloni cu bretele xxl camuflaj( primavara, toamna, iarna); bocanci pescuit camuflaj noi marimea 45,pelerina energoteam, pat pescuit, masa pescuit, trusa scule xxxl pescuit super dotata si completa(ai tot ce este nevoie pentru pescuit la crap si nu numai:seturi carlige, monturi, plumbi,fire,accesorii de diferite tipuri ..etc etc etc), momeli(boiliesuri de toate felurile in special retete foarte bune si puse in deepuri,boabe de porumb, pufarini...etc), deepuri de diferite tipuri atat pentru boiliesuri cat si pentru alte feluri de momeli, o cutie scule energoteam, cos peste 3 m, saci pastrare crap, cos peste barca, prastie momit profesionala, aruncator boilies
PRET:3000LEI
INFORMATII LA TEL:0743720687
imi pare rau dar nu dau la bucata, doar intreg setul...Cam greu de raspuns pe forum din criza de timp.In caz ca aveti ceva nelamuriri ma puteti suna.Va multumesc
Asa nu vei vinde nimic.Ai pus o poza la gramada cu tot echipamentul, nu se intelege nimic.Fa preturi separate pe produse, fiecare este interesat de cateva ceva si asa le vei vinde precis.Toti care au vrut initial sa vanda tot echipamentul unei singure persoane, au cedat pana la urma si au vandut separat.Eu sunt interesat de mai multe produse.Inteleg ca stai prost cu timpul, dar nimeni nu iti va cumpara un echipament de 3000 ron,dupa detalile oferite de tine.Fiecare are nevoie de cate ceva, gusturile nu se discuta.Mai multe detalii despre fiecare produs, model exact, pret, etc.Ce sa inteleg eu din: ,, 1 bat telescopic 3.60 actiune 120-200 gr'' , ,,scaun pescuit'' , ,, pat pescuit, masa pescuit'' .
Tu ai cumpara un pat de pescuit, cand nu vezi poza cu el si nu sti nici un detaliu despre produs???Respecta cumparatorul, daca vrei sa vinzi ceva.Multumesc
cand o sa am timp o sa scriu exact cum se numesc toate.Oricum nu le vand separat.
Astept oferta.Multumesc.Tel:0743720687
Oricum este mult sub pretul din magazin.Ai tot ce vrei in pachet.
Daca este careva din Cluj poate sa vina sa le vada.