Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
pe mine ma intereseaza minciogu profesional,husele pentru mulinete,costumu pescuit...si asa incet,o sa dai tot setu....astept un raspun si poze la produsele specificate de mine...multumescaurelian_maxim scrie:VAND SET COMPLET PESCUIT folosit maxim 4 partide nota 10 din 10 format din 3 bete POKEE SUPERIOR CARP 2 buc 3,9 m 3.5 lb, 3 mulinete atack FR6000+tamburi rezerva(echipate cu fir), rodpoad ENERGOTEAM 3 bete cu senzori si swingere cu led,1 bat telescopic 3.60 TELE CARP HEAVY GOLD STAR actiune 120-200 gr + 1 mulineta OKUMA LONGBOW LG65(cu fir)+tambur rezerva + 1 senzor, 2 bete din 2 buc2.70 m de somn noi nefolosite in husa SILVER SOLID DOMINANT, 1 bat MEGA CARP din 2 buc actiune 200-500 gr, husa 8 bete(4 cu mulineta), umbrela ENERGOTEAM semicort, minciog profesional crap + 1 minciog mai mic, 3 huse speciale pentru mulinete, suporti bete, scaun pescuit, costum pescuit nou nefolosit geaca + pantaloni cu bretele xxl camuflaj( primavara, toamna, iarna); bocanci pescuit camuflaj noi marimea 45,pelerina energoteam, pat pescuit, masa pescuit, trusa scule xxxl pescuit super dotata si completa(ai tot ce este nevoie pentru pescuit la crap si nu numai:seturi carlige, monturi, plumbi,fire,accesorii de diferite tipuri ..etc etc etc), momeli(boiliesuri de toate felurile in special retete foarte bune si puse in deepuri,boabe de porumb, pufarini...etc), deepuri de diferite tipuri atat pentru boiliesuri cat si pentru alte feluri de momeli, o cutie scule energoteam, cos peste 3 m, saci pastrare crap, cos peste barca, prastie momit profesionala, aruncator boilies
INFORMATII LA TEL:0743720687
PRET:2500 LEI
bat SILVER SOLID DOMINANT 2.70 PRET 75 LEI/BUC X 2 BUC SUNT NOI IN HUSA NEFOLOSITEdarius123 scrie:Asa cum ti-am zis si in celelalt topic, sunt interesat de anumite produse, dar insisti sa vinzi tot echipamentul.Este greu sa vinzi unei singure persoane tot ce ai acolo.Ai posibilitatea sa vinzi separat mai multor persoane si nu trimiti coletele decat atunci cand ai reusit sa vinzi toate produsele.Eu iti scriu ce ma intereseaza, poate te razgandesti si imi faci niste preturi separate.Multumesc
2 bete din 2 buc 2.70 m de somn noi nefolosite in husa SILVER SOLID DOMINANT
1 bat MEGA CARP din 2 buc actiune 200-500 gr
1 mulineta OKUMA LONGBOW LG65(cu fir)+tambur rezerva
suporti bete
masa pescuit