Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
900 ron scuze ca nu am afisat pretul poze pe email dar nu am de ce sa pun poze ca arata noi noute si nu pot ca am rezolutie mare la telNeamtul scrie:Bun, bun...,dar cat vrei pe ele ?
au fost folosite o partida de 36 ore la braila am fost foarte multumit de ele arunca f departe am pus si saculet pe ele si nu au dat inpresia ca ar ceda f placute in dril am scos teni mari cu eleandrei_81 scrie:900 ron scuze ca nu am afisat pretul poze pe email dar nu am de ce sa pun poze ca arata noi noute si nu pot ca am rezolutie mare la telNeamtul scrie:Bun, bun...,dar cat vrei pe ele ?
predare personala in bucuresti zona laromet prefer sa le vada si sa le probeze cel care le cumparaandrei_81 scrie:au fost folosite o partida de 36 ore la braila am fost foarte multumit de ele arunca f departe am pus si saculet pe ele si nu au dat inpresia ca ar ceda f placute in dril am scos teni mari cu eleandrei_81 scrie:900 ron scuze ca nu am afisat pretul poze pe email dar nu am de ce sa pun poze ca arata noi noute si nu pot ca am rezolutie mare la telNeamtul scrie:Bun, bun...,dar cat vrei pe ele ?