Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Salut! Scuze dar nu pricep. Acest produs, nou costa 235/buc. si tu vrei 680/trei bucati ???!!! Nu prea vad care este avantajul??flp_83 scrie:vand 3 mulinete Okuma power liner 1060 10 rulmenti (modelul nou),noi noute cu garantie pret 680 ron.se vand duar impreuna si pretul nu este negociabil.
Din momentul in care postezi ceva de vanzare pe acest forum, eu care citesc sunt automat un potential client si am tot dreptul sa cer lamuririle necesare. Iar tu ai trei variante: 1)fie raspunzi daca intrebarile sunt pertinenteflp_83 scrie:avantaju e ca le am luat ieri cu 236 bucata +transport si azi le dau cu 680 toate daca nuti convine ia cu 235 si nu te baga in seama aiurea,cu pzele mai greu nu prea stiu sa le pun dar iti dau adresa mea de mail si ti le arat live pe webcam
Scuze ca intervin, dar vezi ca nu ai ales bine persoana pe care sa o certi!flp_83 scrie:da la tine 708 e tot una cu 680?aceiasi garantie neatinse,sunt curios cate produse cumpara asa zisii cumparatori ca tine,sau le place faca conversatie?