Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Cei care le vand, le-au luat din germania la super oferta, si vor sa faca bisnitaprologic scrie:De ce le vinzi??? ca cel putin ca design arat beton:) Chiar aveam de gand sa-mi schimb BBLC-urile dar am vazut ca multi vand XSC-urile (si in strainatate)
Ce nu-ti place la ele?
sper ca nu te-ai referit la mine...aleen scrie:Cei care le vand, le-au luat din germania la super oferta, si vor sa faca bisnitaprologic scrie:De ce le vinzi??? ca cel putin ca design arat beton:) Chiar aveam de gand sa-mi schimb BBLC-urile dar am vazut ca multi vand XSC-urile (si in strainatate)
Ce nu-ti place la ele?)
Nu nu. Era o replica la ce zicea colegul mai sus. Daca sunt multi care vand XSC, ce sa mai spunem de cei care vand bblc, e forumul plin.Ahotnic scrie:sper ca nu te-ai referit la mine...aleen scrie:Cei care le vand, le-au luat din germania la super oferta, si vor sa faca bisnitaprologic scrie:De ce le vinzi??? ca cel putin ca design arat beton:) Chiar aveam de gand sa-mi schimb BBLC-urile dar am vazut ca multi vand XSC-urile (si in strainatate)
Ce nu-ti place la ele?)
Cateodata tacerea e de aur....Ahotnic scrie:sper ca nu te-ai referit la mine...aleen scrie:Cei care le vand, le-au luat din germania la super oferta, si vor sa faca bisnitaprologic scrie:De ce le vinzi??? ca cel putin ca design arat beton:) Chiar aveam de gand sa-mi schimb BBLC-urile dar am vazut ca multi vand XSC-urile (si in strainatate)
Ce nu-ti place la ele?)