Vând 4 lansete Prologic Fast Water Limited Edition

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

cata1967
Puncte: 0

Re: Vând 4 lansete Prologic Fast Water Limited Edition

Mesaj de cata1967 »

Oferta realista este ceea ce considera fiecare ca fiind ' realist ' .In afara de asta aici se vand in marea majoritate a cazurilor produse second hand ( cu unele descrieri exagerate care nu corespund realitatii ) .De aceea ,fiecare are dreptul sa ofere cat crede pentru un produs SH.. Eu consider ca 1600 lei este o oferta foarte realista pentru aceste lansete ..( SH ).

danicos
pescar de competitie

Mesaj de danicos »

cata1967 scrie:
Mar Oct 08, 2024 20:48
Oferta realista este ceea ce considera fiecare ca fiind ' realist ' .In afara de asta aici se vand in marea majoritate a cazurilor produse second hand ( cu unele descrieri exagerate care nu corespund realitatii ) .De aceea ,fiecare are dreptul sa ofere cat crede pentru un produs SH.. Eu consider ca 1600 lei este o oferta foarte realista pentru aceste lansete ..( SH ).
Nu inteleg de ce faci oferte la produse pe care nu ti le permiti. Strange bani si cumpara-ti lucruri noi, daca esti carcotas cu produsele vandute de altii. De ,,dabija" este plin internetul!

cata1967

Mesaj de cata1967 »

Fac oferta realista pentru un produs SH ..Atat cred eu ca merita.Daca ar fi meritat mai mult ofeream mai mult. Dar eu ofer 1600 lei.

danicos
pescar de competitie

Mesaj de danicos »

cata1967 scrie:
Mie Oct 09, 2024 4:07
Fac oferta realista pentru un produs SH ..Atat cred eu ca merita.Daca ar fi meritat mai mult ofeream mai mult. Dar eu ofer 1600 lei.
Fa oferta in privat. Exista butonul de mesagerie privata si negociaza cu el, poate ti le da gratis. Nu ti-a comentat nimeni pe produsele vandute de tine. Si asta tine de bun simt.

cata1967

Mesaj de cata1967 »

Bogdan87

Mesaj de Bogdan87 »

Din păcate, am observat ce oferte "realiste" faci și la alte anunțuri ale colegilor. O persoană care oferă 800 RON pentru o lansetă Harison UFR Se își pierde orice argument, având în vedere ce ți s-a semnalat până acum. "Realismul" la care faci referire pare să fie dintr-o cu totul altă poveste. Nu vreau să te jignesc, dar, sincer, te rog să nu mai deranjezi alți colegi cu astfel de oferte. Magazinele de profil te așteaptă cu brațele deschise și cu prețurile reale. Noi, cei care postăm aici, am luat în calcul toate aspectele legate de produsele pe care le avem la vânzare și am stabilit un preț decent. Apropo, am un alt anunț pentru un set de lansete, îți poți exprima părerea și acolo. Cei care au cumpărat de la mine până acum, și au fost mulți, pot confirma că am fost corect atât în privința prețurilor, cât și a stării produselor vândute. Îți doresc sănătate și succes în găsirea a ceea ce cauți.

cata1967

Mesaj de cata1967 »

Pai cred ca nu prea intelegi esentialul..Este foarte simplu..Oferta realista este stabilita de cel care cumpara ,nu de cel care vinde..Adica de ceea ce se ofera in mod real..Asa functioneaza o piata libera..Pretul nu este stabilit de vanzator ci de valoarea de piata reala a produsului..Nu vreau sa te jignesc dar se pare ca nu intelegi cum functioneaza piata produselor SH..Mai informeaza -te !

Bogdan87

Mesaj de Bogdan87 »

Singurul care nu înțelege ești dumneata, care te limitezi doar la a deranja, fără intenția reală de a cumpăra. Înțeleg că vrei să faci trecerea de la FL-uri la ceva mai calitativ, dovadă fiind oferta ta pentru bețele Harrison ale lui Atebo. Probabil crezi că unii dintre noi nu gândim sau că suntem suficient de constrânși de circumstanțe nefavorabile încât să renunțăm la echipamente pentru sume care abia acoperă nada pentru o partidă de 72 de ore. Eu, de exemplu, am avut ocazia să-l cunosc personal pe Atebo cu câțiva ani în urmă, când mi-a făcut un upgrade la un set de mulinete Ultegra XSC 14000, pe care le-am vândut tot pe acest forum la un preț corect, iar cumpărătorul mi-a mulțumit pentru felul în care le-am întreținut. Pot garanta cu ușurință că și echipamentele pe care le vinde acum sunt cu mult peste nivelul de “second-hand”. Apropo, second-hand nu înseamnă automat jumătate de preț; poate că acest aspect nu ți-a fost clarificat până acum.
Felicitări totuși că ai reușit să deranjezi o întreagă comunitate cu această abordare stupidă de a arunca oferte fără sens.
Eu unul chiar mă amuz văzând cum anumite persoane par să trăiască într-o altă realitate.
Apropo, Harrison-urile menționate mai sus costă 2900 RON la preț întreg. Poate nu erați clarificat în privința prețului real când ați făcut oferta de 800 RON pentru un băț.

cata1967

Mesaj de cata1967 »

Singurele blankuri fabricate in Anglia la fabrica Harrison din Liverpool sunt cele pentru modelele Aviator si Aviator 2 pentru care as oferi intre 2500 -3500 lei daca ar fi disponibile pe acest site..Restul blankurilor pentru modelele Torrix ,Trebuchet sau Balista au venit din China..De aceea am oferit 800 lei..Eu am in acest moment 4 seturi de lansete pt. crap
Century FMJ si Century Armalite cumparate noi de la BigFish ( Marian ) acum vreo 19 ani de care sunt legat afectiv si nu le pot vinde..Si mai am 2 randuri de lansete Sportex Catapult si Invictus cumparate SH de pe acest site cu care pescuiesc in acest moment.Modelul Invictus l-am cumparat acum 2 saptamani..Anuntul de cumparare este inca pe pagina 2 sau 3 ..Pot sa spun cu mana pe inima ca Sportex are cel mai bun raport calitate -pret de pe piata ..Blankurile sunt produse de firma mama Ockert Gmbh in Germania cu carbon japonez si performantele lansetelor sunt fantastice la preturile afisate.Despre Fast waters ALPS pot spune ca sunt lansete concepute pentru pescuit pe rauri in curenti puternici ..Nu se preteaza la pescuit la crap pe balti ..In afara de asta carbonul 40 T folosit este de la inceputul anilor 2000 iar lansetele sunt fabricate in China.Pescuiesc la crap de 50 ani si cunosc absolut toti producatorii si toate modelele de lansete existente.Cunosc bine valoarea fiecarui model dincolo de marketingul si prezentarile de multe ori exagerate ale producatorilor sau retailerilor.

Bogdan87

Mesaj de Bogdan87 »

Valabil 3800 cu predare in Bucuresti sau schimb cu Meccanica Vadese Nick 95 Evolution Black 4 posturi nou.

senzor planet

Înapoi la “Marele Bazar”