Vand 6 buc MTX Class

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Vand 6 buc MTX Class

Mesaj de Alexandru Mihai »

Bogdan31 scrie:
sorinD scrie:Eu cred că moderatorul ți-a cerut poze reale cu produsele pe care le vinzi, nu poze luate din alt anunț, chiar de aici de la vânzări. Pozele puse de tine aici fac parte din anunțul pus de mine anul trecut cu ocazia vânzării unui CLASS. Nu este corect faț de prezumtivii clienti. Rog un moderator să șteargă pozele din acest anunț.
Toata lumea stie cum arata class-ul asa ca am luat pozele de la tine pentru ca asa cere moderatorul. Daca e nevoie o sa ajung sa fac poze reale cu lansetele(e mai greu fiind depozitate la garaj) . Oricum in pozele anterioare era o zgarietura pe blank ceea ce la mine nu o sa gasesti, fiind in husele lor.

Asa ca multumesc de sustinere si fire intinse.

Revin cat de curand cu pozele. Multumesc.
Cand?
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bogdan31 scrie:
sorinD scrie:Eu cred că moderatorul ți-a cerut poze reale cu produsele pe care le vinzi, nu poze luate din alt anunț, chiar de aici de la vânzări. Pozele puse de tine aici fac parte din anunțul pus de mine anul trecut cu ocazia vânzării unui CLASS. Nu este corect faț de prezumtivii clienti. Rog un moderator să șteargă pozele din acest anunț.
am luat pozele de la tine pentru ca...

Revin cat de curand cu pozele. Multumesc.
Cu chei ''potrivite'' poti sa intri in casa omului...daca te surprinde cumva spui ca nu intentionai sa-l furi, doar sa te odihnesti pe canapea 2-3 ore. :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

sorinD

Mesaj de sorinD »

Moderatorul cere poze reale, ale produselor scoase la vânzare. Ciudate argumente ai... deci dacă ai huse la lansete nu au zgârieturi? Crezi că eu am vândut un obiect pe care îl prezint ca nou, impecabil, fără husă? Te rog să faci niște poze care să nu prezinte zgârieturi, da?
Sorin

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”