vand banax helicon 5600 nf ...folosita 2 sezoane stare ireprosabila...urme normale de uzura.....arata si functioneaza foarte bine ....anul acesta am reusit sa o scot decat de maxim 5-6 ori poze mai pe seara
pret 180 lei pentru Bucuresti
in primul rand este una singura.....iar in al doilea rand nu stiu exact ......ma uit cand ajung acasa ....stiu ca pe cele din korea nu scrie nimic iar pe cele chinezesti scrie made in china nu ??
ma uit diseara cand revin si cu poze....
eu stiam ca pe cele korea nu are nimic scris.....pe piciorul mulinetei...iar pe cele china scrie made in china.....ma uit acasa si las scris aici...toate banaxurile sunt 5600 nf.....nu o sa gasesti nicaieri in niciun magazin 5600 far nf cum ai spus...toate sunt trecute 5600 nf ...........ca sunt ele korea sau china ..asta este partea a doua .....am doua luate de la magazine diferite...
imi permit sa te contrazic cele din korea nu le mai gasesti in magazine de cativa ani buni tot cea ce gasesti in magazine e 5600 nf si e china
uitate acasa si o sa imi dai dreptate
numai bine!
pai da...dar de unde stii care sunt china si care sunt korea....eu stiam ca cele koreene nu are nimic scris pe talpa mulinetei pe cand celelalte au scris made in china...asa este ? eu am doua acasa si o sa vad daca este asa...!