:> ms de oferta dar nu cred ca sti ce face barca nu ms nu vreaualbu41 scrie:salut, m-ar interesa pot oferi 900 ron , daca esti de acord astept msg

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
:> ms de oferta dar nu cred ca sti ce face barca nu ms nu vreaualbu41 scrie:salut, m-ar interesa pot oferi 900 ron , daca esti de acord astept msg
Revine la vanzare !Quick scrie:Momentan rezervata!
aham din toate anunturile mele am specificat ca nu doresc decat in bucuresti sa ma feresc de fan curier sau ce mai este, nu vreau sa trimit in tara ca nu am incredere in curieratu nou mai ales la o barca din plastic!!! asta e sunt neserios pt tine . NU ti-am dat teapa sau altceva , ti-am rezervat barca si nu am trimis-o nu cred ca am facut cine stie ce!! si oricum nu ma inteseaza ce parere ai tu despre mine asa a fost sa fie !!!sebastis81 scrie:II foarte neserios vanzatorul, mie mia fost rezervat pana acuma si dupa ce am asteptat 3 saptamani din care vreo 2 nu a dat semn de viata, in sfarsit ma suna luni si imi zice ca acuma imi trimite, dar de luni pana aztazi omul sa razgandit si aztazi imi trimite mesaj ca nu mai poate trimite.....deci feritiva.....
Dar daca ai vrut sa trimiti numai in Bucuresti atuncea cum ai reusir sa imi rezervi mie care nu sunt din capitala , si pe langa sa ma faci sa si astept dupa tine 3 saptamani, desigur degeaba si dupa faza ca nu te intereseaza parerea mea (care am fost corect cu tine, ca nu mi-am achizitionat nimic intre timp altceva desi puteam) te caracterizeaza si mai bine.Quick scrie:aham din toate anunturile mele am specificat ca nu doresc decat in bucuresti sa ma feresc de fan curier sau ce mai este, nu vreau sa trimit in tara ca nu am incredere in curieratu nou mai ales la o barca din plastic!!! asta e sunt neserios pt tine . NU ti-am dat teapa sau altceva , ti-am rezervat barca si nu am trimis-o nu cred ca am facut cine stie ce!! si oricum nu ma inteseaza ce parere ai tu despre mine asa a fost sa fie !!!sebastis81 scrie:II foarte neserios vanzatorul, mie mia fost rezervat pana acuma si dupa ce am asteptat 3 saptamani din care vreo 2 nu a dat semn de viata, in sfarsit ma suna luni si imi zice ca acuma imi trimite, dar de luni pana aztazi omul sa razgandit si aztazi imi trimite mesaj ca nu mai poate trimite.....deci feritiva.....
Toate cele bune si tie!!! ( ti-am rezervat-o tie pt ca mai batut la cap ca o vrei daia am facut treaba asta si dupa ce m-am hotarat sa nu o trimit la tine ... dupa 3 sap .) asta este capitol inchis nu ai patit nimic grav ai timp sa iti iei o barca de calitate!!!sebastis81 scrie:Dar daca ai vrut sa trimiti numai in Bucuresti atuncea cum ai reusir sa imi rezervi mie care nu sunt din capitala , si pe langa sa ma faci sa si astept dupa tine 3 saptamani, desigur degeaba si dupa faza ca nu te intereseaza parerea mea (care am fost corect cu tine, ca nu mi-am achizitionat nimic intre timp altceva desi puteam) te caracterizeaza si mai bine.Quick scrie:aham din toate anunturile mele am specificat ca nu doresc decat in bucuresti sa ma feresc de fan curier sau ce mai este, nu vreau sa trimit in tara ca nu am incredere in curieratu nou mai ales la o barca din plastic!!! asta e sunt neserios pt tine . NU ti-am dat teapa sau altceva , ti-am rezervat barca si nu am trimis-o nu cred ca am facut cine stie ce!! si oricum nu ma inteseaza ce parere ai tu despre mine asa a fost sa fie !!!sebastis81 scrie:II foarte neserios vanzatorul, mie mia fost rezervat pana acuma si dupa ce am asteptat 3 saptamani din care vreo 2 nu a dat semn de viata, in sfarsit ma suna luni si imi zice ca acuma imi trimite, dar de luni pana aztazi omul sa razgandit si aztazi imi trimite mesaj ca nu mai poate trimite.....deci feritiva.....
Toate cele bune in contunuare si inceraca sa nu mai duci cu zaharelul pe pescari ca poate odata si tu o sa patesti si nu o sa iti cada bine, credema.