OFER 3 BETE DAIWA MISSION 3,90 '3,5 LB' INEL DE50 FOLOSITE DE DOUA ORI 0721166469 CU RESPECT
scuzze ca nu am vazut mesajul tau,dar am absolut tot arsenalul pentru pescuitul la crap mai putin o balta in apropriere pe care sa folosesc barcuta asta (balta mare,structuri,insule,adancimi mari etc).Vinde tu betele si dupa stam de vorba ca altfel ar trbuii sa le vand eu si daca nu as reusii sa le dau as ramane cu ele si nu miar fi de nici un folos.Asa barcuta la unele partide cand o sa am timp in afara tarii mi-ar folosi (poate)...Oricum multumesc
Diferenta dintre cele 2 barcute a ta si cea achizitionata de mine nu este decit firma de care te bati tu atit in piept, daca ai dat mai mult de 300 eu pe ea nu ai platit decit o denumire fiindca in rest este aceeasi cu ce am luat eu plus ca eu am garntie 1 an de zile .
Si inca ceva referitor la culoare la 35 de grade afara fiind fabricata din acel plastic negru cind pui mina pe ea dupa ce ai tinut-o 15 min in soare iti intra mina in plasticul ala se face plastelina.