VAND:DAIWA,CHUB-S-PLUS,DELKIM..ETC

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

ionut victor
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VAND:DAIWA,CHUB-S-PLUS,DELKIM..ETC

Mesaj de ionut victor »

cezaro scrie:Aveti grija ca eu am cumparat setul de Delkim si erau 3 albi si unul albastru, nu mi s a spus de la inceput si cand am descoperit era deja tarziu, deci vanzatorul e escroc, datorita faptului ca mi a facut capul patrat ca nu e nevoie de 4 culori, ca e un moft si ca sunt foarte ok... Am hotarat sa nu le mai trimit inapoi, odata ajunse la mine, pt ca puteam avea alte surprize. Acum omul se intereseaza de senzori Delkim, culori diferite. Mare atentie la ce cumparati de la el pt se ocupa cu gainarii.

Cezar Oprea
Incurajez astfel de mesaje care pentru o mai mare credibilitate pot fi insotite de poze cu neregulile descoperite in urme tranzactiei! :twisted:
---------------------------------------------------------
Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!

Victor 0724.234.119

crazy crap

Mesaj de crazy crap »

cezaro scrie:Aveti grija ca eu am cumparat setul de Delkim si erau 3 albi si unul albastru, nu mi s a spus de la inceput si cand am descoperit era deja tarziu, deci vanzatorul e escroc, datorita faptului ca mi a facut capul patrat ca nu e nevoie de 4 culori, ca e un moft si ca sunt foarte ok... Am hotarat sa nu le mai trimit inapoi, odata ajunse la mine, pt ca puteam avea alte surprize. Acum omul se intereseaza de senzori Delkim, culori diferite. Mare atentie la ce cumparati de la el pt se ocupa cu gainarii.

Cezar Oprea
buna seara!
domnule cezar oprea,
nu stiu sa va fi facut escroc,mai mult de atat ca nici nu ne cunoastem sa stim ce si cum...
nu am sa va raspund cu aceeasi moneda datorita faptului ca eu spre deosebire de dvs am cei 7 ani de acasa...
nu ma ti intrebat in prealabil absolut nimic de culori(pt ca v a comvenit pretul)
nu cred ca este prb dvs sa mi tineti cont la ce vand si ce cumpar,fotografiile erau mai mult decat concludente..
fotografiile spune au totul si cand v am sunat din olanda unde sunt pe cheltuiala mea(de 2 ori) ati fost intru totul de acord cu avertizorii iar abia cand ia ti primit ati pomenit de culori...v am propus ca daca nu va comvine sa mi trimiteti inapoi avertizorii si cu asta basta...
imi pare rau,va credeam om serios...
cu scuzele de rigoare pt off topic dar asa cum d-nul oprea a incercat sa ma denigreze in fata dvs asa am crezut de cuviinta sa raspund aici sa judece toata lumea daca este vina mea sau nu.
cu respect!
o seara buna!

crazy crap

Mesaj de crazy crap »

totul vandut...:)
se p[oate inchide...multumesc de gazduire!
cu respect!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”