Vand diverse. Fox... Nash..... Noi nefolosite

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
FlorinF

Vand diverse. Fox... Nash..... Noi nefolosite

Mesaj de FlorinF »

Vand cutie Fox FBOX DOUBLE 210lei in magazin , eu o dau cu 170lei noua nefolosita , geanta Fox FX LARGE CARRYALL 385lei in magazin eu o dau cu 340 noua nefolosita, practic ca si cutia FBOX nefolosite, nescoase din casa. Un scaun NASH Indulgence Hi Back, 640 lei in magazin eu il vand cu 530 lei impecabil folosit o singura iesire la un pescuit de placere de 4 zile si de atunci sccaunul si-a gasit locul in husa in debara, produse cumparate de la big fish. 3 mulinete Tyca Abyss cu tamburi aluminiu 6007 plini cu fir nou prologic 0,31, tamburii de rezerva 10007 fara fir , dar stiu ca intra 450 m 0,40. mulinete folosite doua sezoane dar arata si functioneaza impecabil. Mulinete ce arata si functioneaza impecabil. Mulineta ce se gaseste in magazin cu 580 de lei eu le vand cu 300 / bucata.Pret pe pachet 1940 lei, cine poate lua tot pachetul mai discutam la pret.

florin crapanu
Puncte: 0

Re: Vand diverse. Fox... Nash..... Noi nefolosite

Mesaj de florin crapanu »

ai mp
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

tyg
Puncte: 0

Mesaj de tyg »

Salut fa-mi un pret final pt mulinete te rog :?: :arrow:
C&R

FlorinF

Mesaj de FlorinF »

Am uitat sa adaug nr.de tel. 0742351361. Este mult mai simplu sa vb. la tel. Cei interesati pot suna.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”