Vand juvelnic, varga si altele

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

lowa
pescar de competitie
Puncte: 0

Vand juvelnic, varga si altele

Mesaj de lowa »

Pachet format din:
- protectie mulineta care se foloseste la mulineta montata pe lanseta, de la Trakker,
- un suport pentru lanseta in asteptare sau pregatire pentru lansare (sistemul care se infige in pamant iar lanseta este introdusa cu cotorul in recipientul de plastic din continuarea tepushei care intra in sol,
- 4 benzi cu arici - Baracuda,
- un conector rapid Prologic MEDIUM de culoare neagra,
- 3 CD-uri Korda, volumele 3,4 si 5 si
- 1 galeata de preparat/depozitat nada.

Se mai vand:
- juvelnic, confectionat manual, lungime aproximativa 90 cm - 45 ron,
- varga DAM Demon Stipper de 4 metrii - 45 ron,
- rola Berkley de 0.28, culoare: verde fluo, neatinsa - 25 ron,

Doar in Bucuresti, rog MP sau tel. 0722 235 869!
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (117.12 KiB) Vizualizat de 674 ori
2.jpg
2.jpg (116.83 KiB) Vizualizat de 674 ori
3.jpg
3.jpg (80.24 KiB) Vizualizat de 674 ori

lowa
pescar de competitie

Re: Vand juvelnic, varga si altele

Mesaj de lowa »

up

al crapone

Mesaj de al crapone »

Cat costa cele 3 DVD-uri gratuite de la Korda?

lowa
pescar de competitie

Mesaj de lowa »

Nu m-am gandit la un pret pt ele, daca esti interesat, poti face tu o propunere pe MP.

al crapone

Mesaj de al crapone »

Era o intrebare ironica, speram sa te prinzi... Alea sunt DVD-uri gratuite, scrie asta mare si pe ele, le primesti "moca" in orice magazin de specialitate care distribuie produse Korda. Mi se pare cam aiurea sa ceri bani pe ceva ce n-a costat nimic...

lowa
pescar de competitie

Mesaj de lowa »

N-ai ce face subtilule, si tu esti pierde vara si duci lispa de activitate zilnica?? Ti se pare ca am trecut un pret acolo?
Iti dau tie CD-urile sa te uiti la ele ca sa scapam de tine de aici macar pentru cateva ore, lasa-mi adresa ta, promit sa ti le aduc personal!

al crapone

Mesaj de al crapone »

Stimabile,

Faptul ca ai pus la vinzare (mi-ai spus sa-ti fac o oferta, ceea ce dovedeste clar ca nu aveai de gind sa le donezi) niste produse care nu au costat nimic intra direct la capitolul "bisnita", interzisa in mod evident pe acest forum... Nu-mi trebuie mie DVD-urile (CD-urile, cum le spui tu...), mai bine le dai cuiva care chiar are nevoie de ele, asa cum ai avut si tu, probabil, la inceput de drum in ale pescuitului...

Nu m-am legat de faptul ca vinzi de fapt niste porcarioare (printre ele si o galeata goala de la niste pelete, probabil, care s-ar incadra tot la subiectul bisnita) si nici de faptul ca nu prea esti prieten cu limba romana, am incercat doar sa-ti atrag atentia ca nu e chiar OK sa incerci sa faci profit din chestii evident gratuite... Daca n-ai priceput mesajul si te-ai ofuscat aiurea e problema ta. N-ar fi trebuit, totusi, sa ajungi la jigniri copilaresti si absolut gratuite. Nu ne cunoastem, de aceea eu nu mi-am permis sa te cataloghez in vreun fel. Mai gindeste-te la faza asta inainte sa-mi scrii un alt mesaj virulent.

PS Daca ai probleme financiare majore, iti cumpar eu toate produsele, inclusiv DVD-urile alea gratuite, si le pun apoi la rubrica de donatii, asa ajutam doi oameni dintr-o lovitura... Ce zici?

lowa
pescar de competitie

Mesaj de lowa »

Se pare ca un individ "prins cu foarte, foarte multa treaba", ma pune in postura de a face unele precizari. Produsele la care aceasta persoana "foarte ocupata" face referire, fac parte, asa cum se vede in postare, din categoria celor care nu au un pret de vanzare, acestea urmand a fi predate celor care cumpara produsele de mai jos si care sunt prevazute cu preturi!
Fiindca aceste produse nu au o valore importanta, ele pot fi totusi vandute, dar impreuna, la un pret propus de doritor.
Am apreciat ca nu este cineva interesat de niste "nimicuri", iar aceste in functie de necesitatea fiecaruia urmau a fi predate celor care cumparau din produsele cu pret afisat. Sunt obiecte pe care le tin prin casa, nu le-am folosit vreodata si imi ocupa spatiu, iar unele persoane pot avea nevoie de ele.
Pe dl. Mas Carpone l-as ruga, daca tot i se par tot felul de lucruri, cum mentiona intr-un mesaj anterior, poate cand mai are timp, nu ca n-ar avea... poate ne mai distreaza si pe noi si ne mai spune ce i se mai pare, asa in general...

al crapone

Mesaj de al crapone »

Nu stiu cine e domnul invocat, dar banuiesc ca nu si-ar pierde vremea cu observatii generale, cel putin nu pe topicul acesta... Nu de alta, da' se prea poate sa vorbeasca singur, fiindca argumentele puerile si replicile cu tenta cocalareasca nu-s chiar pasiunea lui.

Nu te obosi sa mai scrii ceva care ma vizeaza aici, n-o sa mai deschid acest topic, asa cum n-o sa mai deschid, de altfel, niciun subiect propus de tine. Ajungem prea off topic si oricum nu pari genul care sa priceapa ceva si sa ia ce e bun din anumite critici...

By the way, slaba rau faza cu "mas carpone"... macar de-ai fi facut un loc de cuvinte interesant...

lowa
pescar de competitie

Mesaj de lowa »

Asa se intampla cand n-ai altceva de facut, decat sa-ti dai cu parerea, fara sa fii intrebat, despre altii sau despre ce fac ei, replicile primite iti par a fi venite din partea unor persoane de joasa factura, caci asta mi se pare ca vrei sa spui referitor la cuvantul "cocalareasca". Eu nu cunoasc sa fie de gasit in dex acest cuvant, sau poate stii tu ca exista, ca tu esti "prieten cu limba romana"!! Asta ti s-a parut mai buna?
Referitor la amenintarea ca nu mai deschizi topicuri cu semnatura mea, deja mi-e frica rau, ma gandesc sa le retrag pe toate...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”