Dl Eugen eu nu sunt un prost crescut...am dat 2 msg cand eram la dentist ..unul in care va spuneam de ce nu va pot raspunde iar cel de-al doilea la 15 min maxim in care va spuneam motivul cu scuzele de rigoare ..Repet: v-as ruga frumos sa imi spunteti costurile care le-ati avut pt ca mii se pare normal si de bun simt chiar daca e vb de 1 leu sau vii restitui.
Stimabile domn ma repet nu am sunat. v-am dat msg......dar ma denigrati mult prea drastic pt ceva nu asa de grav....eu mi-am facut datoria si am dat msg daca nu am putut suna......va pot trimite forwoard cu data si continutul,ceea ce nu poate fi trucat,manarit etc...... Mi-as dorii foarte tare sa va pun banutii care i-ati pierdut pe transport.
Părerea mea este ca trebuia sa-l anuntati ca v-ați răzgândit, inainte sa va trimită coletul. Faptul ca vreți altceva mai avantajos, nu scuza cu nimic. Pentru el, nu a fost ridicat coletul si doar atât. Poate ar trebui sa va ganditi mai bine inainte de a da un răspuns sau a face o comanda. Seriozitatea pe internet este destul de rara asa ca nu faceți decat sa susțineți teoriile care spun asta.
Cred ca pe langa costul transportului ar trebui sa-i cereti scuze si sa sperați sa le accepte:) Eu personal nu le-as accepta, mai ales după răspunsul din primul post "am gasit ceva mai bun".