Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Valabil numai pt.Bucuresti!DENYSA scrie:Vand 3 buc synex 665a-folosite 2 sezoane,in stare buna de functionare cu urme de folosire la partea de culoare argintie de la ,,fluturele''franei si ornamentul din spate de la clapeta de sens(fenomen des intalnit,dupa numai cateva partide incepe sa se stearga/sara).
Mulinetele vin cu fir pe tambur +tamburi de rezerva,deasemeni cu fir fluo pe ei.
Nu trimit in tara din simplul motiv ca nu vreau sa am probleme dupa....vazut,placut=cumparat/nu
Pret pentru 3buc.=450
DENYSA scrie:Vand 3 buc synex 665a-folosite 2 sezoane,in stare buna de functionare cu urme de folosire la partea de culoare argintie de la ,,fluturele''franei si ornamentul din spate de la clapeta de sens(fenomen des intalnit,dupa numai cateva partide incepe sa se stearga/sara).
Mulinetele vin cu fir pe tambur +tamburi de rezerva,deasemeni cu fir fluo pe ei.
Nu trimit in tara din simplul motiv ca nu vreau sa am probleme dupa....vazut,placut=cumparat/nu
Pret pentru 3buc.=450
DENYSA scrie:Vand 3 buc synex 665a-folosite 2 sezoane,in stare buna de functionare cu urme de folosire la partea de culoare argintie de la ,,fluturele''franei si ornamentul din spate de la clapeta de sens(fenomen des intalnit,dupa numai cateva partide incepe sa se stearga/sara).
Pret pentru 3buc.=450
Una rezervata pana vineri la pranz!DENYSA scrie:Vand 3 buc synex 665a-folosite 2 sezoane,in stare buna de functionare cu urme de folosire la partea de culoare argintie de la ,,fluturele''franei si ornamentul din spate de la clapeta de sens(fenomen des intalnit,dupa numai cateva partide incepe sa se stearga/sara).
Pret pentru 3buc.=450