nu le dau cu 10cloc scrie:Salut. Ofer 1000 ron.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Te rog pune poze sau îți închid anunțul.gabryel32 scrie:Valabil
Sal.am trimis pozele.nu ma prea stiu.o zi fainaodoctee scrie:Te rog pune poze sau îți închid anunțul.gabryel32 scrie:Valabil
Nu știi, mail la odoctee@yahoo.com și te ajut, e ultima intervenție.
Salutari.
Pretul este 1300 cu fir cu tot!!!cheloo83 scrie:Salut inca o data ..tin sa imi cer scuze pt comentul de aseara ..asa cum reiese din poze mulinetele sunt noi ...
As fi interesat de pachetul care il ai dumneata dar poate mai puteti umbla la pret ..
Upgabryel32 scrie:Pretul este 1300 cu fir cu tot!!!cheloo83 scrie:Salut inca o data ..tin sa imi cer scuze pt comentul de aseara ..asa cum reiese din poze mulinetele sunt noi ...
As fi interesat de pachetul care il ai dumneata dar poate mai puteti umbla la pret ..
o singura actualizare a anuntului pe zi
multumesc
moderator
Up.valabilgabryel32 scrie:Upgabryel32 scrie:Pretul este 1300 cu fir cu tot!!!cheloo83 scrie:Salut inca o data ..tin sa imi cer scuze pt comentul de aseara ..asa cum reiese din poze mulinetele sunt noi ...
o singura actualizare a anuntului pe zi
multumesc
moderator
Da.1300 ron fix cu fir nou kryston si strenn pe rezerve!arl scrie:mai e valabil ?