Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Abia astept . Si bine faci ca poate asa o sa te inveti minte si nu o sa te mai bagi ca strampul in fundlorenzo_n scrie:Am vazut o poza si vroiam confirmare..( sa vad cine ma injura de mama),cine sunt eu? O sa ne cunoastem personal.. Aici am terminat..
Asa este Lucian, nu m am certat cu nimeni pe acest forum dar urmareste discutia.., taranu asta obosit, saracia asta cu mileuri pe masa m a jignit( de mama) si o sa l calc in picioare promit eu aici pe forum. Din partea mea a fost o parere( tambur nou 150 lei..) dar mogaldanu asta analfabet nu stie sa tina un dialog. Laurentiu. CT.lucfish scrie:Cu siguranță răspunsul este NU, păcat că două persoane din această familie frumoasă a crăparilor ajung la astfel de discuții și amenințări. Sunt imparțial, echidistant și cred că este necesar să discutași frumos ca doi oameni maturi, echilibrați, pentru a aplana acest conflict făcut din nimic!!! Cu respest Lucian BV!!!
Ma gandeam eu ca nu incetezi ,,facalet,,lorenzo_n scrie:Frate, ma cunosc personal cu toti baieti( pescari) Felix( campion mondial) Tomulescu, Baby( baboieru) etc.. Dar de taranoiu asta obosit care se da mare pescar nu am auzit.. Scuze admin, scuze baieti dar m a scos din sarite maimutoiu asta.. Laurentiu. CT. Cer adminilor daca se poate sa stearga topicu.. Nu si au rostu mizeriile astea aici pe forum.