VAND TOT.....!

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

mielu85
Puncte: 0

Re: VAND TOT.....!

Mesaj de mielu85 »

mulinetele retinute...

mielu85

Mesaj de mielu85 »

up

SebastienG

Mesaj de SebastienG »

senzorii 700ron - 950 sunt noi nouti la magazin si totusi si ai tai nu neg ca nu arata ca noi da nici mercedesul daca il scoti din curtea fabricii nu il mai dai la pretul pe care l-ai platit ... ms daca e valabil 0749626846

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

charlex scrie:Pur si simplu pentru ca nu am vazut niciodata acesti avertizori, decat in poze si, in general, imi place sa vad si sa stiu pe ce imi cheltui banii, deoarece ii castig destul de greu. De asta mi-ar fi placut sa-i vad. Fiindca sunteti din Cluj iar eu din Bucuresti, daca voi avea ocazia, am sa trec pe la un magazin de specialitate si ma voi uita la unii similari. Vanzare buna!
Daca vinzi sunărie fără fir de unde sa stii cum arata Prologic?Platesc eu pe ceilalti
care sunt la 100 si ti-i trimit cadou.Conditia să primesti acest cadou este sa lasi omul in pace sa-si vandă sculele ca si așa le vinde noi in hal de preț.Iar de privit din primavara pe malul balții cu umbreluța in manâ ai ce sa tot privesti.Povestea ca iti faci banii greu m-a facut sa-mi curga rimelul si fardul șiroaie pe rochia de mireasă .
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

Marfa omului cere cat vrea, primeste cat considera....nu are rost sa comentam .
Da' aia cu "doar pentru cunoscatori" e de parca ar vinde cine stie ce lasere militare sau bombe inteligente ........bai ne leshi !?!?!?!
Spor la vanzare si roaga un moderator sa stearga ineptia aia ca am mai auzit si noi de Shimano !

mielu85

Mesaj de mielu85 »

doar cine stie lansetele , nu cine stie firma Shimano... ca toata lumea o auzit si la biciclete.
au mai ramas :

Rod pod Fox Stalker Pod 3 nou 400 ron
Senzori Prologic Polyphonic 4+1 noi luati in octombrie nefolositi deci noi. 900 ron
3 Zenzori Carp Expert noi pret 100 ron
3 lansete Shimano Alivio Specimen 13'de 3 lbs ,pret 160 ron/buc
Sunt in stare impecabila. Garantie 2 ani la toate.
Ionut 0737527877

mielu85

Mesaj de mielu85 »

valabil
negociabil...

popik16

Mesaj de popik16 »

iti ofer aparatul de fitness din topicul meu in schimbul enzorilor prologic .astept mp sau ne auzim la 0722744788
Locul I este intotdeauna cel care conteaza, locul II este intotdeauna primul loc pierzator:)

http://www.mincinosii.ro

popik16

Mesaj de popik16 »

Locul I este intotdeauna cel care conteaza, locul II este intotdeauna primul loc pierzator:)

http://www.mincinosii.ro

mielu85

Mesaj de mielu85 »

ti as da cu cea mai mare placere dar nu pot..imi trebuie banii

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”