Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
-Lansetele le-am primit anul trecut . Si au maxim 3 iresiri nu au nici o zgarietura au husa textil impecabila.macara88 scrie:Se vand urmatoarele:
2x SHIMANO NEXAVE 3.60 3.0 LBS 400RON/BUC
1x Mulineta Attack 6500 FR echipata cu fir BERKLY 0.35 150 RON( mentionez ca mulineta are un mic defect in sensul in care atunci cand peste trage fir nu face zgomot )
1x Rod Pod Energoteam 070 - 150 RON 3 POSTURI ROD PODUL ESTE INTEGRAL DIN ALUMINIU
OFERTAmacara88 scrie:Se vand urmatoarele:
1x Mulineta Attack 6500 FR echipata cu fir BERKLY 0.35 150 RON( mentionez ca mulineta are un mic defect in sensul in care atunci cand peste trage fir nu face zgomot )
1x Rod Pod Energoteam 070 - 150 RON 3 POSTURI ROD PODUL ESTE INTEGRAL DIN ALUMINIU
Merci pentru Updarius123 scrie:Up!
macara88 scrie:-Lansetele le-am primit anul trecut . Si au maxim 3 iresiri nu au nici o zgarietura au husa textil impecabila.macara88 scrie:Se vand urmatoarele:
-Mulineta am prmit-o odata cu lansetele si si ea are tot cam 3 iesiri cu precizarea de deasupra ca nu face zgomot cand trage pestele fir(pestele trage firul da nu face shhh ca la celelalte mulinete nu stiu daca este defect sau nu)
-Rodpodul este NEFOLOSIT l-am primit cadou insa cel care mi l-a oferit nu stia ca mai am unul identic![]()
In acest wekkend cand o sa ajung acasa le fac niste poze reala sa le vedeti.