Vind Barca pneumatica Tender Light Air 3D + MOTOR Electric

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

wiking

Re: Vind Barca pneumatica Tender Light Air 3D + MOTOR Electr

Mesaj de wiking »

barci cu oglinda motor de 3.20, 3.40 si 3.80 merg intre 14 si 18 milioane si pe asta in care merge un om la pescuit, cu motor electric , cat sa dai ?
si astea de 2.40 cu oglinda motor sunt la 1000 lei negociabil, probabil ca o tot iei cu 800-900.
ce cere omu' , 2400 -2300 e aberant, eu am zis clar, fara suparare, eu la atat o evaluez, daca altu da mai mult , sa fie sanatos

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

wiking scrie:ok, da-i tu si astept sa mi-o faci cadou
Ia cauta tu in dex sa vezi ce inseamna impertinenta :wink: .
Nae mi-e simpatic si am si un coleg pentru care urmaresc o barca mai ieftina, dar buna. Cu mine nu prea ti-ai gasit fraieru` ca am si folosesc pneumatice din `87 si am ajuns sa le folosesc si prin prisma meseriei.
Baga-te in seama pe banatu.hu sau filiasi.bg, ca acolo poate gasesti la cat dai tu.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Omu` cere 24 cu toate acaretele. N-o mai suci.
Urban culture.

wiking

Mesaj de wiking »

sa fi sanatos, esti cam offtopic, ai inceput sa te lauzi singur,crezi ca daca ti-e simpatic ai de discutat cu mine despre barca lui ?
acareturi, o ancora care e noua 70 lei, un motor care pe net e de la 450 lei, negociabil si o baterie care second hand nu se da ca e grea si nu se poate trimite nici unde si nu se da pentru ca e ceva consumabil si nu se stie in ce stare e , in functie de cat si cum a incarcat-o /folosit-o etc
dar t care te pricepi sti toate lucrurile astea.
Nu ma cunosti, nu stii ce scoala am, asa ca te sfatuiesc sa fi mai rezervat.
eu mi-am exprimat parerea, am facut o oferta, e barca ta, de discut acum cu tine ?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Va rog frumos sa scrie cine este interesat de acest anunt , pareri si sfaturi dau si eu cite vreti , am facturi la toate produsele si au costat 43 de mil , de la 43 de mil la 7 mil e bataie de joc . Te rog mult aici este un topic de vinzare nu de expunerea parerilor . I ti convine pretul suni negociezi si e ok , nu iti convine pretul treci mai departe , si cumpara de unde crezi si doresti .Ar fi extraordinar ca toate produsele de pe aici sa se vinda la 50 la suta din pret de factura .
Multumesc pentru intelegere ,
Vreau sa reamintesc ca atit barca , motorul , ancora si bateria sunt produse de firma nu plastice din Dragonu .

2400 lei Negociabil.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vad ca incerci sa profiti de faptul ca am postat eu mai devreme sa se mai gandeasca la pret si nu vreau sa fie luata postarea mea ca pe o oportunitate. Scoala ta nu ma intereseaza atata timp cat din ea nu rezulta o atitudine cat de cat respectuoasa. Din vorbe suntem destul de buni sa ne facem unul pe altul, dar din fapte lasam de dorit. Daca lucrurile stau chiar asa cu preturile de ce nu cumperi de pe celelalte forumuri la bani mai buni? Doar ca sa-i scazi aiurea din pret la marfa?
I-am stricat si eu topicul pentru ca am vrut sa-i dau un sfat prietenesc, dar nu vreau sa ramana stricat sau sa ajunga oportunitatea chilipirgiilor.

p.s. scuze Nae pentru tot! am postat amandoi in acelasi timp.
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Va rog frumos sa scrie cine este interesat de acest anunt , pareri si sfaturi dau si eu cite vreti , am facturi la toate produsele si au costat 43 de mil , de la 43 de mil la 7 mil e bataie de joc . Te rog mult aici este un topic de vinzare nu de expunerea parerilor . I ti convine pretul suni negociezi si e ok , nu iti convine pretul treci mai departe , si cumpara de unde crezi si doresti .Ar fi extraordinar ca toate produsele de pe aici sa se vinda la 50 la suta din pret de factura .
Multumesc pentru intelegere ,
Vreau sa reamintesc ca atit barca , motorul , ancora si bateria sunt produse de firma nu plastice din Dragonu .

2400 lei Negociabil.

wiking

Mesaj de wiking »

nu stiu daca mai are sens sa duc munca de lamurire, dupa cum stii si tu ,barca nu se mai produce cam de 5 ani, acest model, nici ate modele din seria aceasta, la 1.8 metrii are vreo 23 kg si iti pun link pentru o barca din aceeasi serie dar mai mare care s-a dat cu 800 lei in primavara.
apoi ancora este din fonta si acoperita cu zinc ca sa nu rugineasca dar dupa un timp zincul se duce si ghici ce: incepe sa rugineasca si e tare neplacut in barca, apoi o baterie folosita de 3 ori intr-un an cum spui tu, nu mai e buna de nimic.
motorul iarasi nu se mai produce modelul ca e vechi si second se da pe la 450 lei NEGOCIABIL
si aici pot pune link cu anunturi recente la acest pret pentru a sustine ce spun, asadar nu a stricat nimeni nici un topic, nu era nevoie sa-mi spuna nimeni ce barca si cu cat s-a vandut ca stiu sa acceses si singur google ul, singurul amator de tunuri mi se pare proprietarul care vinde toate aceste articole la extraordinara oferta de 2400 lei, ieftinit de la 2500 lei, pentru care are facturi de 43 milioane dar cine stie de cati ani.
Am rugamintea domnule popescu sa postati in anunt poze cu facturile unde sa fie vizibila si suma dar mai ales data achizitiei si modelul barcii, asa veti potoli gurile rele si totul va fi transparent iar cei mai sceptici ca mine vor fi lamuriti
Pe mine m-a pufnit rasul cand am vazut barca si apoi pretul, am zis ca e o greseala, poate dati 2 la pretul asta sau e vorba de alt model, 2.80 nu 1 .80 sau mai stiu eu ce, oricum domnule popescu sunteti departe de realitate

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dl wiching esti dus cu capul si se vede de la o posta ca esti pus sa strici acest topic BARCA NU ESTE DE 180 SCRIE CLAR IN ANUNT BARCA ESTE DE 235 asa ca te rog frumos s-a vazut ca esti rau intentionat . Daca nu se mai fabrica modelul trebuie cumva sa ai piese de schimb :lol: :lol: sau ai nevoie de alternator , bujii sau mai stiu eu ce la ea ? Barca este noua arata impecabil deci garantez cel putin 5 ani nu ai nevoie de nimic pentru ea . Motorul la fel impecabil daca nu se mai fabrica trebuie cumva ceva piese de schimb pentru el . Bateria este Bosh S5 daca nu ai citit si are garntie 5 ani daca nu stiai . :lol: :lol: sSi inca ceva cind cumperi cauciucuri la masina si sunt de 3-4 ani fabricate dar noi noute le poti folosi 3-4-5 ani fara probleme asa si cu barca .
Si inca ceva te rog frumos vrei sa cumperi barca asta ? Daca da suna si discutam daca NU te rog frumos lasa -ma sa imi vind produsele , aici este un forum de vinzari nu de pareri .Tot ce am vindut aici pe forum au fost ok nu am avut nici ce-a mai mica reclamatie .

Rog adminstratorul forumului sa ia masuri cu acest user care cauta sa strice acest topic .

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

REDUCERE 20 mil negociabil tot ansamblu , nu vind pe bucati .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”