SHIMANO TECHNIUM 2016! NOUL MONOFILAMENT LA MARELE PESCAR

https://marelepescar.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, marelepescar.ro

Încuiat
kramy
Mesaje: 153
Membru din: Mar Ian 11, 2011 8:25
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

SHIMANO TECHNIUM 2016! NOUL MONOFILAMENT LA MARELE PESCAR

Mesaj de kramy »

Utilizarea tehnologiei cu 3 straturi la firele Shimano Technium este unul din punctele forte care a influentat pozitiv increderea pescarilor in acest fir, devenind astfel unul din cele mai utilizate monofilamente de pana acum. Noile imbunatatiri aduse de producatorul japonez au contribuit la obtinerea unui fir a carui putere si rezistenta la abraziune au crescut, in timp ce coeficientul de elasticitate a ramas in aceasi marja de 12%, adica la jumatate fata de a altor monofilamente existente pe piata.

Acest lucru conteaza enorm pentru precizia aruncarilor, dar si pentru un control mai bun al pestilor in timpul drillurilor. Deasemenea, un fir cu elasticitate redusa precum Technium, utilizat in pescuitul de tip plantat la mare distanta, va indica si cea mai fina trasatura si cu o acuratete mult mai mare fata de monofilamentele obsnuite.

Cele 3 straturi care compun acest fir dispun de caracteristici diferite, dar extrem de necesare unui monofilament: primul strat (miezul) este mai greu si are proprietati de scufundare rapida, al 2-lea strat in confera suplete firului si ajuta la atingerea unor distante mai mari in aruncare, iar ultimul strat are rol de protectie la razele UV si asigura rezistenta sporita la abraziune.

Pentru detalii legate de pret si alt caracteristici, va rugam faceti Click pe poza de mai jos:

Imagine

Avatar utilizator
Bogdan Timis
Mesaje: 364
Membru din: Mar Oct 06, 2015 10:23
Puncte: 0
Localitate: Buzau

Re: SHIMANO TECHNIUM 2016! NOUL MONOFILAMENT LA MARELE PESCA

Mesaj de Bogdan Timis »

Beneficiaza de transport gratuit?
pSD - ciuma rosie!
---- ---!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MARELEPESCAR.RO”