Moderator: Andrei Popescu
Barile pentru lansete vor fi disponibile in maxim 2 luni. Pretul este undeva in jur de 120 ron.(problema la produsele avid este ca sunt destul de scumpicele dar de mare calitate) Noul cort nu stiu daca il voi aduce nu stiu daca cineva este dispus sa plateasca 2900ron pe un cort.Andrei G scrie:Toto ai produsul asta pe stoc si la ce bani?
http://www.avidcarp.com/avidproduct.php ... -retension
Cand o sa fie disponibil noul cort?
Andrei G scrie:Eu nu-l vad ca un cort ci mai degraba ca un garajE bun sa bagi masina in el cat timp stai pe balta si dormi pe iarba
Merci pentru informatie o sa vreau si eu o bara pt lansete.
Cu 2 corturi de astea puse fata in fata poti face un fel de Fratelli pe balta. Aduci si niste gagici si aia e.toto `U`C scrie:Andrei G scrie:Eu nu-l vad ca un cort ci mai degraba ca un garajE bun sa bagi masina in el cat timp stai pe balta si dormi pe iarba
Asta vb astazi cu cipica, promovarea trebuia facuta cu o masina in interiorul cortului![]()
Mai iau si eu unul si fac Afterhour langa tine .lucianman scrie:Cu 2 corturi de astea puse fata in fata poti face un fel de Fratelli pe balta. Aduci si niste gagici si aia e.toto `U`C scrie:Andrei G scrie:Eu nu-l vad ca un cort ci mai degraba ca un garajE bun sa bagi masina in el cat timp stai pe balta si dormi pe iarba
Asta vb astazi cu cipica, promovarea trebuia facuta cu o masina in interiorul cortului![]()
Care se baga la un business ?![]()
![]()