Ma macina de foarte multa vreme problema asta. Am stat, m-am gandit cum sa fac, ce sa fac...si pana la urma m-a lovit ideea :mrgreen: "de ce sa nu fac partide pe balti considerate "slabe" din punct de vedere al densitatii piscicole". Zis si facut...vorbesc cu conducerea echipei Senzor, mai exact cu ...
sa spurcat vladut la bile pestele am prins eu cu niste prieteni in 12 ore aproximativ 50 de bucati intre 1,5-3,0kg. si spre fericirea si deliciul amicilor, toti pestii prinsi au fost oglinzi de o frumusete
am vorbit acum 5 minute cu cipica l-am gasit pe malul baltii ... avea trecuti in contul sau nici mai mult nici mai putin de 9 crapi (printre care si trei de 9 kg) toti la bile tine-o tot asa cipi
de vanzare 5 bucati biomaster 8000 xsa, fiecare cu cate 3 tamburi de rezerva(cu fir pe ei). mulinetele sunt din 2008 sunt putin folosite, practic sunt ca noi. pentru detalii contactati nr-ul de telefon 0729100822. multumesc
partida a fost de vis, in total a insumat 38 de pesti cu foarte multi de 8-10 si 10-12 culminand cu 1 crap de 23 de kg urmat indeaproape de 17 si 18 kg(2 oglinzi), si 1 comun de 18kg. ce sa va mai spun.....sincer nu am cuvinte.... partida aceasta a fost INCREDIBILA din toate punctele de vedere. tin ...