Căutarea a găsit 9 rezultate

de cyubyy
Joi Iul 24, 2014 10:02
Forum: Marele Bazar
Subiect: VAND NAVOMODEL THE NAVIGATOR
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 300

VAND NAVOMODEL THE NAVIGATOR

Vand navomodel plantat THE NAVIGATOR in perfecta stare de functionare.Detalii despre barcuta le gasiti pe net.Relatii la tel. 0743763827.Pret 2000 Ron
de cyubyy
Joi Ian 06, 2011 19:26
Forum: ARHIVA FORUM
Subiect: intrebare
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 444

intrebare

doresc sa achizitionez un sonar pentru barcuta mea si as dori sa va intreb daca la montarea lui trebuie sa se gaureasca coca navomodelului
de cyubyy
Joi Ian 06, 2011 10:22
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: HELP, vreau sa-mi cumpar barcuta de nadit.
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 6885

Re: HELP, vreau sa-mi cumpar barcuta de nadit.

salut ,ma scuzati ca intervin dar sunt unul din pescarii care detine modelul de barcuta NAVIGATOR 2 si pot spune ca sunt aproape total multumit de calitate si performantele ei Am intervenit in aceasta discutie pentru ca am citit mai sus ca ai sunat pe cei de la A.FISCH si nu ma mira raspunsul lor da...
de cyubyy
Dum Oct 17, 2010 9:29
Forum: ARHIVA BAZAR
Subiect: vand echipament crap 4+4 incepatori
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 606

Re: vand echipament crap 4+4 incepatori

imi pare rau dar nu le mai vand ,sunt primele mele scule de crap si nu ma pot desparti de ele,le las in casa ca nu cer de mancare Va rog sa ma scuzati Salutari tuturor pescarilor
de cyubyy
Vin Oct 15, 2010 17:58

Re: vand echipament crap 4+4 incepatori

[quote="cyubyy"]vand 3 lansete Superior carp 3,9/ 3,5lb semiparabolica si 1 buc. lanseta Excelent carp 3,9/4,25 lb semiparabolic toate marca FL +4 mulinete marca SERT long cast echipate cu fir de la Trabucco verde fluo cu cate 500 metri 0,30 de fir fiecare tambur Echipamentul arata bine folosit un s...
de cyubyy
Vin Oct 15, 2010 17:46

vand echipament crap 4+4 incepatori

vand 3 lansete Superior carp 3,9/ 3,5lb semiparabolica si 1 buc. lanseta Excelent carp 3,9/4,25 lb semiparabolic toate marca FL +4 mulinete marca SERT long cast echipate cu fir de la Trabucco verde fluo cu cate 500 metri 0,30 de fir fiecare tambur Echipamentul arata bine folosit un sezon avut mare g...
de cyubyy
Mar Feb 09, 2010 21:21
Subiect: pareri despre navomodelul THE NAVIGATOR II
Vizualizări: 1052

Re: pareri despre navomodelul THE NAVIGATOR II

cyubyy scrie:
vlad.oproiu scrie:mai bine iti cumperi peste de jumatate din bani si de cealalta jumatate te duci la C&R si arunci din mana. iesi mai castigat.
de cyubyy
Mar Feb 09, 2010 21:18

Re: pareri despre navomodelul THE NAVIGATOR II

vlad.oproiu scrie:mai bine iti cumperi peste de jumatate din bani si de cealalta jumatate te duci la C&R si arunci din mana. iesi mai castigat.
de cyubyy
Mar Feb 09, 2010 20:55

pareri despre navomodelul THE NAVIGATOR II

salut toti pescarii de pe forum Sunt nou pe la voi si va rog sa va exprimati cateva pareri sincere despre navomodelul de plantat THE NAVIGATOR II Dintre toate navomodelele de plantat pe care le-am studiat acesta imi place cel mai mult ca desing, si performante pe care le expune vanzatorul Eu va rog ...

Mergeți la căutare avansată