vand 3 lansete Superior carp 3,9/ 3,5lb semiparabolica si 1 buc. lanseta Excelent carp 3,9/4,25 lb semiparabolic toate marca FL +4 mulinete marca SERT long cast echipate cu fir de la Trabucco verde fluo cu cate 500 metri 0,30 de fir fiecare tambur Echipamentul arata bine folosit un sezon avut mare grija de el Il vand ca mi-am comandat echipament complet de la shimano Telefon 0743763827
[quote="cyubyy"]vand 3 lansete Superior carp 3,9/ 3,5lb semiparabolica si 1 buc. lanseta Excelent carp 3,9/4,25 lb semiparabolic toate marca FL +4 mulinete marca SERT long cast echipate cu fir de la Trabucco verde fluo cu cate 500 metri 0,30 de fir fiecare tambur Echipamentul arata bine folosit un sezon avut mare grija de el Il vand ca mi-am comandat echipament complet de la shimano Telefon 0743763827 pret 700 ron transport inclus
imi pare rau dar nu le mai vand ,sunt primele mele scule de crap si nu ma pot desparti de ele,le las in casa ca nu cer de mancare Va rog sa ma scuzati Salutari tuturor pescarilor