Imi cer scuze de intarzierea cu care am raspuns dar am plecat in SUA si abia acum am reusit sa postez.
TOATE S-AU VANDUT.
Multumesc pentru gazduire , se poate inchide.
E deschisa daca se ia jos fata care transforma umbrela intr'un cort inchis.
Ca sa intelegi : are o fata detasabila doar din plasa pentru tantari...asta pentru vara si nopti calde si mai are o fata , tot detasabila dar groasa care o transforma intr'un cort.
1 cort tip umbrela Anaconda desert home 1 persoana , impecabil , folosit 2 iesiri , inca are folii pe fermoare: 350 ron 2 mulinete Shimano Navi 8000 xta cu tamburi de rezerva.cei principali umpluti cu fir P-LINE de 0.22 si cei de rezerva cu Sufix Xcelon de 0.30 , impecabile 750 ron ambele sau 380 ro...
Felicitari Dudi Baitz (DUDI+ROBITU+FOLEA).Va multumim ca duceti Ardealul spre culmile CARPFISHING-ului mondial.Cuvintele sunt prea putine pentru a descrie ce simtim.Respect maxim!!!
Se vand si separat dupa cum urmeaza : Lansetele Baracuda Mustang 3903 , din 3 bucati , tc 3.5 lb , actiune progresiva 180 ron ambele. Set 4 avertizori sonori Baracuda , fiecare in husa individuala din piele 70 ron. Set 4 swingere Energoteam lumino(rosu,galben,albastru si verde), in geanta de transpo...