Căutarea a găsit 45 rezultate

de checienriliz
Mar Mar 03, 2009 10:34
Forum: ARHIVA BAZAR
Subiect: Vand scaun Fox Stalker Recliner
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 529

Vand scaun Fox Stalker Recliner

Vand scaun Fox Stalker Recliner, folosit un sezon, in stare impecabila. Este unul dintre cele mai "incapatoare" scaune de pe piata (se poate dormi lejer pe el, daca improvizati un suport pentru picioare), si cu siguranta cel mai rezistent: suporta bine si o greutate de 200 kg. greutate: 7,4 kg; pici...
de checienriliz
Mie Feb 04, 2009 16:30
Forum: Concursuri de Pescuit
Subiect: Turneul AVP - Campionatul National de Pescuit la Crap
Răspunsuri: 38
Vizualizări: 5472

Re: Turneul AVP - Campionatul National de Pescuit la Crap

Interesanta discutie! Ce ma surprinde, insa, este lipsa de reactie a celor direct implicati, respectiv membrii cluburilor care au fost la sedinta-minune. Si mai ales faptul ca nu s-a raspuns inca problemei (firesti, de altfel) ridicate de domnul Cotelici, respectiv faptul ca , in acest demers, au fo...
de checienriliz
Dum Feb 01, 2009 17:37
Subiect: caut century fmj
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 1352

Re: caut century fmj

Master, te-a convins Vladut sa-ti iei V2?
:)
de checienriliz
Dum Ian 25, 2009 16:02
Subiect: cumpar century v2
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 685

Re: cumpar century v2

Century V2? Nu cred ca ai vreo shansa sa gasesti asa ceva. Cert este ca ai gresit ori producatorul, ori modelul.
de checienriliz
Mie Ian 21, 2009 10:35
Subiect: avertizoare CARP SOUNDER
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 1303

Un numar de telefon se poate?

Multumesc!
de checienriliz
Sâm Ian 03, 2009 17:47
Subiect: vand barca nadit
Vizualizări: 1329

salut, Nu ma intereseaza poze, si nici alte linkuri, ci doar detaliile despre care ti-am vorbit, nu le-am gasit nici pe site-ul producatorului. Banuiesc ca nu ti-e greu sa le postezi aici, poate se mai nimereste vreun amator. Stiu cum arata, seamana cu celebra Orca, banuiesc ca-i vorba despre aceeas...
de checienriliz
Mar Dec 30, 2008 16:57
Subiect: vand barca nadit
Vizualizări: 1329

Salutare Imi poti da mai multe detalii, te rog? Respectiv greutate, dimensiuni, cite iesiri pe apa are, in ce stare e, caracteristicile acumulatorilor, la cite drumuri rezista un acumulator, etc. Eventual si o poza cu geanta de transport. Si cum rezolvam cu transportul la capitala, in cazul in care ...
de checienriliz
Mar Dec 30, 2008 16:36
Subiect: Vand cort - NASH GLOBETROTTER XL 2 MAN BIVVY
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 2856

Salut

Un nr de telefon sau un e-mail?

Multzam!
de checienriliz
Joi Noi 20, 2008 10:19
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: ULTEGRA XTA12000 vs BBRLC vs TICA Abyss TF9007
Răspunsuri: 23
Vizualizări: 5805

shubu,

Nu a fost nicio polemica si ma bucur sa vad ca, pina la urma, comunicarea decenta si sincera, fara brizbrizuri si fandoseli, are rezultate infinit mai bune decit balacareala si acuzele.
Reusim sa tragem un semnal de alarma si cu asta?
N-ar fi rau!

Toate cele bune!
de checienriliz
Mie Noi 19, 2008 16:16
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: ULTEGRA XTA12000 vs BBRLC vs TICA Abyss TF9007
Răspunsuri: 23
Vizualizări: 5805

Dan, Marius, 1. nu-mi amintesc ca shubu sa-mi fi cerut argumente, ci doar replica sa, specific romaneasca 2. Marius, nu sint de acord cu faptul ca locul de asamblare poate dauna fiabilitatii - materialele si tehnologia sint aceleasi, dar mina de lucru e mult mai ieftina. In SUA nu se mai gasesc de a...

Mergeți la căutare avansată