Căutarea a găsit 5 rezultate

de Razvanvas
Sâm Noi 27, 2010 23:53
Forum: ARHIVA BAZAR
Subiect: Set scule pescuit de competitie, NOU!!!
Răspunsuri: 16
Vizualizări: 2219

Re: Set scule pescuit de competitie, NOU!!!

SETUL S-A VANDUT!
de Razvanvas
Mie Noi 24, 2010 1:07
Subiect: Set complet scule de pescuit. Nou!
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 550

Set complet scule de pescuit. Nou!

Set compus din: - 4 Lansete FOX Ranger Xtreme Prof, 3,9M de 3,5lbs, inel plecare 50mm, varf 16mm, inele Sic/Fox Silk - 4 Mulinete - Shimano Ultegra 5500 XTB, Aero Wrap II, Baitrunner Spool II + tamburi de rezerva din aluminiu - Fir linii: Ultima Distance, firul numarul unu pentru castingul de perfor...
de Razvanvas
Mie Noi 17, 2010 1:48

Asa este, ai dreptate. Dar stii cum este, ca la pescuit, nu stii ce-ti aduce norocul. Acum serios vorbind, unul din cei care m-au sunat mi-a propus 1.700 Euro si vrea sa le ia maine, caci isi vinde vechile lui scule avand deja client. Vezi, variante apar si unele sunt surprinzator de pline de imagin...
de Razvanvas
Mie Noi 17, 2010 1:16

Buna seara din nou, Bogdan a inteles bine: vand totul doar impreuna, mai exact unei singure persoane. Sa stiti ca, m-am mirat si eu, insa numai azi am primit 6 telefoane pentru tot setul. Singura "problema" a fost ca mi s-a propus achizitia cu cateva sute de euro mai putin iar legat de acest aspect ...
de Razvanvas
Mar Noi 16, 2010 21:38

Set scule pescuit de competitie, NOU!!!

Set compus din: - 4 Lansete FOX Ranger Xtreme Prof, 3,9M de 3,5lbs, inel plecare 50mm, varf 16mm, inele Sic/Fox Silk - 4 Mulinete - Shimano Ultegra 5500 XTB, Aero Wrap II, Baitrunner Spool II + tamburi de rezerva din aluminiu - Fir linii: Ultima Distance, firul numarul unu pentru castingul de perfor...

Mergeți la căutare avansată