Set scule pescuit de competitie, NOU!!!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Razvanvas

Set scule pescuit de competitie, NOU!!!

Mesaj de Razvanvas »

Set compus din:
- 4 Lansete FOX Ranger Xtreme Prof, 3,9M de 3,5lbs, inel plecare 50mm, varf 16mm, inele Sic/Fox Silk
- 4 Mulinete - Shimano Ultegra 5500 XTB, Aero Wrap II, Baitrunner Spool II + tamburi de rezerva din aluminiu
- Fir linii: Ultima Distance, firul numarul unu pentru castingul de performanta, recomandat de Federatia Britanica (UKSF)
- 1 Husa transport profesionala - CHUB 4 Star Rod Holdall pt 3,9M
- 4 Avertizori - Prologic Polyphonic VTSW + statie wireless
- 4 Swingeri - FOX EURO Illuminated Swinger Set 4
- 1 Rodpod - FOX Sky Pod 4 rod
- 1 Pat - TRAKKER 6 Leg Bedchair FRANK WARWICK Alum cel mai usor pat de pe piata
- 1 Patura - TRAKKER Bedchair Thermal Cover - Patura
- 1 Lampa FOX de exterior si cort, flotoare si cu telecomanda
- 1 Laterna profesionala de cap cu triplu reglaj si putere maxima
- 1 Cantar FOX digital
- 1 Saltea cu 3 functii (saltea, sac, cantarire) - CHUB Eazi-Flow Zip Sack
- 8 Plumbi - FOX Casting Plumb
- 1 Geanta mare FOX Evolution
- 1 Minciog – Tournament Prologic Premium
- 1 Rucsac FOX
- 1 Degetar de concurs - CHUB Professional Finger Stall
- 2 Truse Fox pentru diverse accesorii
- 1 Trusa special pentru forfacuri + 10 forfacuri de concurs
- Foarte multe accesorii (forfecute, mulifunctionale, lantern, agrafe, etc)

Setul profesional de scule descris mai sus este nou nout, neutilizat, doar testat, este un set pentru un pescar profesionist, participant la concursuri de anvergura. Este util bineinteles, daca va permite costul si pentru pescari aflati la inceput dar ambitiosi care doresc sa forteze limitele.

Acest set este pus la vanzare din simplul motiv ca va trebui sa plec din tara in scurt timp pentru o foarte lunga perioada.

Din acest motiv pretul este mai mic cu 25%.

Prezicari importante:
1. In primul rand nu vand nimic din cele de mai sus la bucata ci NUMAI ca un set intreg si, sa zicem, complet.
2. Pretul setului de scule este de 2.100 Euro foarte foarte putin negociabil.
3. Ma numesc Razvan si sunt din Bucuresti.
4. Ma puteti contacta la telefon 0720.332.332.

P.S. Daca veti cauta dupa numarul de telefon veti vedea ca am scos la vanzare si casa si masinile, etc caci, din fericire, plec din Romania spre o zona mult mai civilizata si cu mai mult respect.

O seara placuta va urez!

norisss
Puncte: 0

Re: Set scule pescuit de competitie, NOU!!!

Mesaj de norisss »

se poate pe PM un pret pt setul de Shimano XTB?

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Salut, care este pretul patului?
Buna alegere ai facut. Nu cu vandutul, ci cu plecarea spre alta civilizatie :wink:
Daniel Ciuchendea

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

"In primul rand nu vand nimic din cele de mai sus la bucata ci NUMAI ca un set intreg si, sa zicem, complet."

Imi aduc aminte cand acum cativa ani acest site era mult mai tehnic si pescarii experimentati impartaseau tinerilor din secretele pescuitului la crap cu tehnici moderne...Dupa o vreme am observat ca ei nu au mai raspuns exasperati fiind de incepatorii care puneau aceleasi intrebari fara sa se deranjeze sa "rasfoiasca" cateva pagini din forum ca sa se documenteze si apoi tot ei tipau ca nu-i ajuta nimeni...Acum vad ca nu suntei in stare sa cititi nici macar o postare de la cap la coada cu atentie...

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

bogdan b. scrie:"In primul rand nu vand nimic din cele de mai sus la bucata ci NUMAI ca un set intreg si, sa zicem, complet."

Imi aduc aminte cand acum cativa ani acest site era mult mai tehnic si pescarii experimentati impartaseau tinerilor din secretele pescuitului la crap cu tehnici moderne...Dupa o vreme am observat ca ei nu au mai raspuns exasperati fiind de incepatorii care puneau aceleasi intrebari fara sa se deranjeze sa "rasfoiasca" cateva pagini din forum ca sa se documenteze si apoi tot ei tipau ca nu-i ajuta nimeni...Acum vad ca nu suntei in stare sa cititi nici macar o postare de la cap la coada cu atentie...
Da, probabil ca patul se completeaza foarte bine cu degetarul... sau poate cu cantarul?!?!?! Eu din fraza cu "NUMAI ca un set intreg si, sa zicem, complet" inteleg ca ar dori sa vanda, de exemplu toate 4 lansetele sau toate 4 mulinetele sau ideal intreg ansamblul de cate 4. Dar cred ca tu ai inteles ca vrea sa vanda toate produsele unei singure persoane? Crede-ma ca sunt 0,1% sanse sa-i ia cineva tot. Sau ce ai inteles? Auzi, da' de fapt tu de ai postat aici, te plictisesti? :roll:

Scuze de off-topic!
Daniel Ciuchendea

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Se pare ca de data asta nu am inteles eu bine mesajul :oops:
Si,da,ma cam plictisesc pt ca nu mai gasesc aproape nimic interesant pe forumul asta inafara de can-can si bancuri bune :P si mi s-a pus pata pe voi :D ...
Scuze si spor la vanzare baiatului!

Razvanvas

Mesaj de Razvanvas »

Buna seara din nou,

Bogdan a inteles bine: vand totul doar impreuna, mai exact unei singure persoane.
Sa stiti ca, m-am mirat si eu, insa numai azi am primit 6 telefoane pentru tot setul. Singura "problema" a fost ca mi s-a propus achizitia cu cateva sute de euro mai putin iar legat de acest aspect am precizat in mesaj ca este foarte putin negociabil.

Am avut rabdare sa astept viza asta 3 ani asa ca nu ma grabesc, pot astepta pana cineva e interesat sa ia acest set, si credeti-ma, e un set exceptional atat ca si calitate cat si ca pret. Puteti calcula si veti vedea ca toate impreuna depasesc 2.800 de Euro, iar setul e NOU.

O seara minunata va doresc!

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Razvan, eu nu contest calitatea produselor sau pretul lor atragator. Dorinta de a da pachetul complet este mai greu de indeplinit datorita faptului ca este foarte greu sa gasesti pe cineva care nu are absolut niciun produs pentru pescuitul la crap si dintr-o data ia tot. O persoana care are tot in afara de mulinete si-l intereseaza niste Ultegra ce poate face cu restul produselor??? Cineva care e la inceput de drum nu stiu daca "se arunca" la asemenea "obiecte". Sau, acele lansete in mare parte le ia cineva care le stie, testat si placut... si exemplele pot continua.
Eu la asta m-am referit cand am spus ca sunt sanse mici sa dai tot pachetul, nu la calitatea sau pretul produselor.
Multa bafta la vanzare :wink:
Daniel Ciuchendea

Razvanvas

Mesaj de Razvanvas »

Asa este, ai dreptate.

Dar stii cum este, ca la pescuit, nu stii ce-ti aduce norocul.
Acum serios vorbind, unul din cei care m-au sunat mi-a propus 1.700 Euro si vrea sa le ia maine, caci isi vinde vechile lui scule avand deja client.
Vezi, variante apar si unele sunt surprinzator de pline de imaginatie.

Multumesc oricum de conversatie si sa fie (bafta)!!!

norisss

Mesaj de norisss »

bafta la vanzare!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”