Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Da, probabil ca patul se completeaza foarte bine cu degetarul... sau poate cu cantarul?!?!?! Eu din fraza cu "NUMAI ca un set intreg si, sa zicem, complet" inteleg ca ar dori sa vanda, de exemplu toate 4 lansetele sau toate 4 mulinetele sau ideal intreg ansamblul de cate 4. Dar cred ca tu ai inteles ca vrea sa vanda toate produsele unei singure persoane? Crede-ma ca sunt 0,1% sanse sa-i ia cineva tot. Sau ce ai inteles? Auzi, da' de fapt tu de ai postat aici, te plictisesti?bogdan b. scrie:"In primul rand nu vand nimic din cele de mai sus la bucata ci NUMAI ca un set intreg si, sa zicem, complet."
Imi aduc aminte cand acum cativa ani acest site era mult mai tehnic si pescarii experimentati impartaseau tinerilor din secretele pescuitului la crap cu tehnici moderne...Dupa o vreme am observat ca ei nu au mai raspuns exasperati fiind de incepatorii care puneau aceleasi intrebari fara sa se deranjeze sa "rasfoiasca" cateva pagini din forum ca sa se documenteze si apoi tot ei tipau ca nu-i ajuta nimeni...Acum vad ca nu suntei in stare sa cititi nici macar o postare de la cap la coada cu atentie...