Căutarea a găsit 7 rezultate

de stelica68
Mar Dec 27, 2011 17:17
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: PROBLEMA SHIMANO BBLC
Răspunsuri: 40
Vizualizări: 9414

Re: PROBLEMA SHIMANO BBLC

salut! ce s-a intamplat cu mulineta? mulineta a fost schimbata cu alta noua pentru ca importatorul nu repara asa ceva. la nici 2 luni dupa ce s-a stricat prima mulineta a urmat A DOUA!!!!!!!!!!!!!!!! FUCKING SHIT!!!! SI CULMEA PE ACEEASI BALTA (doripesco, unde e mult ciortan si sa zicem ca s-a folo...
de stelica68
Mie Noi 09, 2011 22:52
Forum: Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap
Subiect: Recomandare lansete 13'
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 2227

Re: Recomandare lansete 13'

e o alegere buna se pare daca pescuiesti pe balti in general , ai optat bine pt. 13' - 3 lb ...betele de la shimano sunt niste bete reusite am inteles ..... mai rigide si rezistente ...cele din gama de jos de la shimano sunt alivio .... dar sa nu uitam si si ele sunt facute din blank xt30 ca si veng...
de stelica68
Mar Noi 08, 2011 18:14
Forum: CARP DISCOUNT
Subiect: NOUL SHIMANO BIG BAITRUNNER
Răspunsuri: 22
Vizualizări: 6961

Re: NOUL SHIMANO BIG BAITRUNNER

NOUL SHIMANO BIG BAITRUNNER DISPONIBIL SI LA CARPDISCOUNT LA 870 LEI / BUC mdea......sa vedem ce-o sa zica primii "cobai" despre ea......cred ca e imbunatatita spre bine si fabricata altundeva de pe planeta in afara de china....cum au facut cu banaxul helicon 5600 koreea vs banax helicon 5600 nf......
de stelica68
Lun Noi 07, 2011 20:17

si eu mi-am luat doua mulinete shimano big baitrunner lc modelul vechi cu corpul metalic fabricata in malaiezia acum vreo 3 saptamani le-am gasit la oferta dupa foarte multe cautari si telefoane la pretul de 598 ron si ma simt dezamagit cand aud ca a cedat baitrunner ul asa de repede.... nu stiu ce...
de stelica68
Lun Noi 07, 2011 18:01

si eu mi-am luat doua mulinete shimano big baitrunner lc modelul vechi cu corpul metalic fabricata in malaiezia acum vreo 3 saptamani le-am gasit la oferta dupa foarte multe cautari si telefoane la pretul de 598 ron si ma simt dezamagit cand aud ca a cedat baitrunner ul asa de repede.... nu stiu ce ...
de stelica68
Lun Noi 07, 2011 17:41
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: lanseta shimano vengeage cu mulineta shimano bbrlc
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 886

Re: lanseta shimano vengeage cu mulineta shimano bbrlc

lansetele sunt ok, le are finul meu si e foarte multumit de ele, raport calitate-pret foarte bun, despre mulinete nimic de zis, doar ca poate le puteai lua mult mai ieftin, firul mi se pare mult prea gros...unde pescuiesti cu 0,40????? :wink: pescuiesc pe raul siret si din cand in cand mai ma duc l...
de stelica68
Lun Noi 07, 2011 8:11
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: lanseta shimano vengeage cu mulineta shimano bbrlc
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 886

lanseta shimano vengeage cu mulineta shimano bbrlc

salutari tuturor sunt nou pe forum si nu sunt un pescar avansat de aceea vreau sa va rog sa-mi dati cateva sfaturi sau mai degraba pareri despre kit ul pe care mi l-am facut care consta in lanseta shimano vengeange 12'-3,5 lb si mulineta shimano bigbaitrunner long cast-bbrlc- varianta din malaiezia ...

Mergeți la căutare avansată