lanseta shimano vengeage cu mulineta shimano bbrlc

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
stelica68

lanseta shimano vengeage cu mulineta shimano bbrlc

Mesaj de stelica68 »

salutari tuturor sunt nou pe forum si nu sunt un pescar avansat de aceea vreau sa va rog sa-mi dati cateva sfaturi sau mai degraba pareri despre kit ul pe care mi l-am facut care consta in lanseta shimano vengeange 12'-3,5 lb si mulineta shimano bigbaitrunner long cast-bbrlc- varianta din malaiezia (le-am gasit la oferta si am luat cate doua din fiecare)......am pus si niste fir pe mulinete marca (virgula) carbotex carp&boile de 0,40 si culoare fluo.....pe lansete am dat 262 ron / bucata iar pe mulinete 598 ron / bucata....spuneti-mi va rog pareri despre aceasta combinatie ca va asigur ca sunteti cu mult mai profesionisti decat mine si vreau incet , incet sa va ajung :D :D :lol: :lol:

robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: lanseta shimano vengeage cu mulineta shimano bbrlc

Mesaj de robyvan »

lansetele sunt ok, le are finul meu si e foarte multumit de ele, raport calitate-pret foarte bun, despre mulinete nimic de zis, doar ca poate le puteai lua mult mai ieftin, firul mi se pare mult prea gros...unde pescuiesti cu 0,40????? :wink:
slowly we rot- by Obituary

stelica68

Re: lanseta shimano vengeage cu mulineta shimano bbrlc

Mesaj de stelica68 »

robyvan scrie:lansetele sunt ok, le are finul meu si e foarte multumit de ele, raport calitate-pret foarte bun, despre mulinete nimic de zis, doar ca poate le puteai lua mult mai ieftin, firul mi se pare mult prea gros...unde pescuiesti cu 0,40????? :wink:

pescuiesc pe raul siret si din cand in cand mai ma duc la blasova in jud. braila ... pe siret cea mai mare captura a mea a fost un crap de 4,7 kg care de fapt e si cea mai mare din viata mea .... la blasova foloseam fir trabucco de 0,30 si datorita faptului ca nu sunt experimentat in dril m-au dus vreo cativa mari frate in stuf si i-am scapat deci nu pot sa spun cate kg. avea ci doar pot sa va spun ca m-au bagat la cheltuiala ca poate la primavara no sa ma mai bage in stuf.....mi-e rusine sa recunosc dar am aflat tarziu ca de fapt mulinetele deasta au si o frana pe care tre sa o reglezi mai slaba sa nu-ti rupa firul......poate cu ce am acum de la shimano o sa reusesc sa sar peste propriul record de 4,7 kg si nu-mi pare rau ca am dat mai mult pe mulinete ci din contra ma bucur ca le-am prins ca pe unde sunam i-mi spuneau ca nu mai au pe stoc .... asadar domnule cristi matei va multumesc pentru amabilitate si cu siguranta am ce invata aici pe crapmania....fire intinse la toata lumea :) :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”