Căutarea a găsit 43 rezultate

de tbd
Dum Mai 17, 2015 19:52
Forum: DAN MITRANESCU
Subiect: PRODUSE NOI HAKUYO 2015
Răspunsuri: 78
Vizualizări: 18519

Re: PRODUSE NOI HAKUYO 2015

swingerele MKM3 sunt numai in varianta lumino sau vor aparea si simple?
de tbd
Dum Aug 03, 2014 21:05
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Mulinete SHIMANO BBLC sau SHIMANO ULTEGRA 10000,14000
Răspunsuri: 20
Vizualizări: 5274

Ultegra xtc sau xsc?
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
de tbd
Sâm Mar 08, 2014 13:23
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: Hai sa-l ajutam pe Gica !
Răspunsuri: 141
Vizualizări: 18683

Re: Hai sa-l ajutam pe Gica !

Am urmat sfatul dvs. si mi-am scos ochelarii de eclipsa. Acum daca tot am inceput sa vad m-am uitat putin prin Codul Fiscal (nu e una din cele cinci carti pe care le-as alege) si am gasit o chestie interesanta: "Veniturile sub formă de premii se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 16% apli...
de tbd
Sâm Mar 08, 2014 12:29

Am urmat sfatul dvs. si mi-am scos ochelarii de eclipsa. Acum daca tot am inceput sa vad m-am uitat putin prin Codul Fiscal (nu e una din cele cinci carti pe care le-as alege) si am gasit o chestie interesanta: "Veniturile sub formă de premii se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 16% aplic...
de tbd
Sâm Mar 08, 2014 12:13

Ar mai fi posibil ca unii sa aiba cateva sute de volume in biblioteca dar sa nu conteze ce carti aleg pentru ca nu au citit niciuna. Pai tocmai asta era curiozitatea mea in ceeace va priveste...puteti sa enumerati 5 titluri ?? Daca tot insistati cu discutiile literare nu credeti ca ar fi mai bine s...
de tbd
Sâm Mar 08, 2014 12:02

Pacat, pentru ca mie imi plac. Daca dvs. ati vizionat numai filme de Oscar si sunteti un fin cunoscator al fenomenului , insemna ca sunteti mult peste nivelul meu si aveti tot respectul din partea mea. Totusi repet, nu inteleg ce legatura are Gica Popescu cu discutia de fata.
de tbd
Sâm Mar 08, 2014 11:41

Apropos. Daca de maine ar functiona o lege prin care "statul" :wink: rechizitioneaza toate cartile din colectiile particulare, noi avand totusi dreptul de a retine doar 5 volume, mi-ati putea spune 5 titluri la care v-ati opri... Multumesc frumos. este posibil ca pentru unii , acele 5 volume sa fie...
de tbd
Sâm Mar 08, 2014 11:38

[/quote] Apropos. Daca de maine ar functiona o lege prin care "statul" :wink: rechizitioneaza toate cartile din colectiile particulare, noi avand totusi dreptul de a retine doar 5 volume, mi-ati putea spune 5 titluri la care v-ati opri... Multumesc frumos.[/quote] Nu inteleg ce vreti sa demonstrati ...
de tbd
Vin Mar 07, 2014 23:02

sunt curios care ar fi valorile poporului roman, sa zicem din ultimii 50 de ani, pe care la apreciati si despre care credeti ca au facut ceva pentru tara asta,. Va dau o sugestie; cautati in perioada interbelica....in ultimii 50 de ani stam slabut rau...poate stiti dvs. ceva genii, sunt tare curios...
de tbd
Vin Mar 07, 2014 21:49

Pardon, prin fuga ei Nadia a dat un sut sistemului, a fost un model pentru restul. Cand Nadia a fugit si explica prin presa straina cum ajunsese jucaria familiei Ceausescu Nastase era beat prin vre-o carciuma, la fel ca acum. Confundati valorile domnule, nu e suficient sa excelezi intr-un sport ca ...

Mergeți la căutare avansată