Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Lasa-ma frate,cati il injura pe Dumnezeu sa avem noi cate 1 euro in buzunar...lucfish scrie:Gabi, cu siguranță nu merită jignit!!!
Ar mai fi posibil ca unii sa aiba cateva sute de volume in biblioteca dar sa nu conteze ce carti aleg pentru ca nu au citit niciuna.Cristi Y scrie:gabi1 scrie: Apropos.
Daca de maine ar functiona o lege prin care "statul"rechizitioneaza toate cartile din colectiile particulare, noi avand totusi dreptul de a retine doar 5 volume, mi-ati putea spune 5 titluri la care v-ati opri... Multumesc frumos.
este posibil ca pentru unii , acele 5 volume sa fie toata biblioteca si pt altii sa trebuiasca sa mai cumpere 4-5 carti ca sa indeplineasca conditia![]()
![]()
De acord, insa fara Stan&Bran, Charles Chaplin, Benny Hill, Fernandel, Louis de Funès etc...Mai ramane sa va spun si cinci actori si cinci filme si sa imi calculati punctajul.
Pai tocmai asta era curiozitatea mea in ceeace va priveste...puteti sa enumerati 5 titluri ??Ar mai fi posibil ca unii sa aiba cateva sute de volume in biblioteca dar sa nu conteze ce carti aleg pentru ca nu au citit niciuna.
Nu GP este problema...mentalitatea noastra care inca ne tine prizonierii unui sistem falimentar.Renuntati la ochelarii de eclipsa, priviti in jurul dumneavoastra !!Totusi repet, nu inteleg ce legatura are Gica Popescu cu discutia de fata.
Daca tot insistati cu discutiile literare nu credeti ca ar fi mai bine sa deschidem un topic separat unde sa facem schimb de impresii despre ultimele aparitii, sa ne laudam cu ce am mai citit si poate , nu-i asa ca ar fi minunat, sa ne prezentam si creatiile proprii.gabi1 scrie:Pai tocmai asta era curiozitatea mea in ceeace va priveste...puteti sa enumerati 5 titluri ??Ar mai fi posibil ca unii sa aiba cateva sute de volume in biblioteca dar sa nu conteze ce carti aleg pentru ca nu au citit niciuna.