Căutarea a găsit 67 rezultate

de 77lumberjack
Joi Noi 28, 2013 10:09
Forum: ARHIVA FORUM
Subiect: RUSINE " MAGAZINUL MARELE PESTE "
Răspunsuri: 68
Vizualizări: 11467

Re: RUSINE " MAGAZINUL MARELE PESTE "

tu cand ai vazut ca opea comanda pactic pe banii tai te-ai rusinat din nou sau ce s-a intamplat de n-ai chemat OPC-ul? baaa.....cere-ti bon fiscal si lasati prieteniile cu patronii de magazine.....
de 77lumberjack
Joi Noi 28, 2013 9:48
Forum: ARHIVA BAZAR
Subiect: Free Spirit Hi-S200 vs. Century FMJ vs. Harrison Torrix
Răspunsuri: 96
Vizualizări: 15290

Re: Free Spirit Hi-S200 vs. Century FMJ vs. Harrison Torrix

f2ma la apect sunt mai mult decat iti imaginezi de faine......le-am vazut la un magazin in italia mai exact (blackhoocsnc) , am cerut cateva detalii proprietarului care le detinea si el zicea ca nu le-ar schimba decat pentru free spirit hi-s 220.....cica alea ar fi o idee mai moi....astea-s foarte t...
de 77lumberjack
Joi Noi 28, 2013 9:44

din moment ce stiu sa scriu corect stiu si sa citesc....mai asta cu nume de voievozi. tu de ce ai itrat pe un topic vechi de 5 ani?! esti belea.....ai fata de pasarica de ti-ai pus poza aia?
de 77lumberjack
Lun Noi 18, 2013 8:08

eu mi-am bagat tribalele lc (2011) la vanzare.....mi-am comandat century c2. v-am spart. luati-va ce va permitete buzunarul si ce va place nu ce spn astia de la magazine ca ei va spun sa va luati ce au prin rafturi......oricum marinarule mai schimba discul ca asta e asa zgariat.....prea multa dulceg...
de 77lumberjack
Vin Noi 15, 2013 6:53
Forum: Marele Bazar
Subiect: Set indicatori Solar QuiverLoc
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 998

Re: Set indicatori Solar QuiverLoc

salut....ofer 350 ,sa nu uitam ca trebuie sa platesc si transportul in cazul in care esti de acord ....cred ca asta e pretul corect
de 77lumberjack
Lun Oct 21, 2013 3:38
Forum: TOTAL FISHING
Subiect: TotalFishing pe forumul Crapmania
Răspunsuri: 1178
Vizualizări: 147496

Re: TotalFishing pe forumul Crapmania

eu tocmai vroiam sa fac o comanda , 3 senzori atts underlit si statia deluxe, din discutiile anterioare am vazut ca cel albastru e cu probleme, doar unul sau toate de culoare albastra? am mai fost pe la voi acum 2 sapt, sunt din bv .....am cumparat rod pod fox horizon si geanta shimano. super magazi...
de 77lumberjack
Lun Oct 21, 2013 0:40
Forum: Balti de Crap
Subiect: BALTA SANPAUL C&R - jud. Harghita
Răspunsuri: 248
Vizualizări: 47047

Re: BALTA SANPAUL C&R - jud. Harghita

:lol: bravo, mulinetele la ce le-ai luat? tot la bile? :lol: ......glumesc, ma bucur ca nu sunt singurul cu parerea de a e scadea taxa
de 77lumberjack
Dum Oct 20, 2013 16:46

8) daaa......ce frumos se prezenta topicul, numai cu periaje fine pana sa apar eu nu-i asa...am atins vreo coarda sensibila? eu am specificat ca nu mai merg pe balta asta pana nu vad schimbari si cand am sa merg n-am sa merg singur acuma ca mi-am pus toti sandoriii in cap 8) 8) :wink: :wink:
de 77lumberjack
Dum Oct 20, 2013 4:56

tu cu ce mergi la pescuit ? cu dacia papuc si cu okuma sau baracuda ? ca vad ca te roade invidia de ce am eu. bine ca am si bravo mie. mai erau unii cand am fost pe sampaul cu valiza de lemn din armata , bineinteles unguri .....o foloseau pe post de tusa. numa la voi se poate asa ceva , de ce nu ple...
de 77lumberjack
Dum Oct 20, 2013 4:45

mergeti fratilor pe moara vlasiei si tancabesti, ma adresez celor din brasov ca ceangii tot la laszlo tokes asta vor pescui......si lasati-i dracului cu tot cu crapi lor record ca sunt numai vorbe.......poate de la anu au pretentia sa achitam taxa in forinti. ce sunt 50 km in plus?!

Mergeți la căutare avansată