tu cand ai vazut ca opea comanda pactic pe banii tai te-ai rusinat din nou sau ce s-a intamplat de n-ai chemat OPC-ul? baaa.....cere-ti bon fiscal si lasati prieteniile cu patronii de magazine.....
f2ma la apect sunt mai mult decat iti imaginezi de faine......le-am vazut la un magazin in italia mai exact (blackhoocsnc) , am cerut cateva detalii proprietarului care le detinea si el zicea ca nu le-ar schimba decat pentru free spirit hi-s 220.....cica alea ar fi o idee mai moi....astea-s foarte t...
din moment ce stiu sa scriu corect stiu si sa citesc....mai asta cu nume de voievozi. tu de ce ai itrat pe un topic vechi de 5 ani?! esti belea.....ai fata de pasarica de ti-ai pus poza aia?
eu mi-am bagat tribalele lc (2011) la vanzare.....mi-am comandat century c2. v-am spart. luati-va ce va permitete buzunarul si ce va place nu ce spn astia de la magazine ca ei va spun sa va luati ce au prin rafturi......oricum marinarule mai schimba discul ca asta e asa zgariat.....prea multa dulceg...
eu tocmai vroiam sa fac o comanda , 3 senzori atts underlit si statia deluxe, din discutiile anterioare am vazut ca cel albastru e cu probleme, doar unul sau toate de culoare albastra? am mai fost pe la voi acum 2 sapt, sunt din bv .....am cumparat rod pod fox horizon si geanta shimano. super magazi...
daaa......ce frumos se prezenta topicul, numai cu periaje fine pana sa apar eu nu-i asa...am atins vreo coarda sensibila? eu am specificat ca nu mai merg pe balta asta pana nu vad schimbari si cand am sa merg n-am sa merg singur acuma ca mi-am pus toti sandoriii in cap
tu cu ce mergi la pescuit ? cu dacia papuc si cu okuma sau baracuda ? ca vad ca te roade invidia de ce am eu. bine ca am si bravo mie. mai erau unii cand am fost pe sampaul cu valiza de lemn din armata , bineinteles unguri .....o foloseau pe post de tusa. numa la voi se poate asa ceva , de ce nu ple...
mergeti fratilor pe moara vlasiei si tancabesti, ma adresez celor din brasov ca ceangii tot la laszlo tokes asta vor pescui......si lasati-i dracului cu tot cu crapi lor record ca sunt numai vorbe.......poate de la anu au pretentia sa achitam taxa in forinti. ce sunt 50 km in plus?!