Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Sa-nteleg ca in topicul http://www.crapmania.ro/forum/arhiva-fo ... ml#p326030 in care te lauzi printre altele cu ceasul de 3000 si cu sculele scumpe nu esti tu...ce doresti de fapt?77lumberjack scrie:ce mod de a rezolva problemele ai mai tesci......dai de inteles ca pescuiesti gratis la sanpaul, asemenea taxe sunt accesibile doar celor cu afaceri cat de cat serioase sau celor care fura tara. tu unde te incadrezi? sa nu uitam pe cati bani muncim lunar......
. sau mai exista varianta sa pastrati balta pentru smecherii din judet.....spuneti sa nu ma mai strofoc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hai sa lasam topicul curat, te rog si sa mutam discutiile pe privat sau cel mai bine la un pescuit, pe Sanpaul binenteles.77lumberjack scrie:tu cu ce mergi la pescuit ? cu dacia papuc si cu okuma sau baracuda ? ca vad ca te roade invidia de ce am eu. bine ca am si bravo mie. mai erau unii cand am fost pe sampaul cu valiza de lemn din armata , bineinteles unguri .....o foloseau pe post de tusa. numa la voi se poate asa ceva , de ce nu plecati in ungaria cu tot cu pesti?