Căutarea a găsit 7 rezultate

de jdira
Mie Oct 08, 2014 9:51
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: crapmania.ro Carp Fishing Tracker - aplicatie gratuita pe android
Răspunsuri: 61
Vizualizări: 13165

Re: crapmania.ro Carp Fishing Tracker - aplicatie gratuita p

Poate ar fi bine sa permiteti la momeli sa isi scrie fiecare momeala lui, nu numai bile souce sau pop-up nu stiu de care. In rest pare foarte interesanta, vedem mai exact la prima partida reala, nu virtuala :) Buna, se pot adauga momeli noi. In fuctie de tipul de sesiude de pescuit selectat la ince...
de jdira
Joi Mai 15, 2014 16:38

eusebiuus2000 scrie:nu, nu merge nici asa. merg pe poza o selectez insa revina la meniul initial si nu la cel de adaugare peste. exista o limita la dimenisunile pozelor ? poate de asta le ignora

Am inteles... merci mult o sa investighez problema
de jdira
Joi Mai 15, 2014 10:55

Nici eu nu pot sa pun ulterior nici o imagine din galerie de poze a telefonului. Detin un htc one S, versiune android 4.1.1 este foarte ciudata aceasta problema, pe toate telefoanele pe care am testat nu sa reprodus nici o data. Oricum vom cotinua cu investigatiile si vom revenii cu amanunte ;)) Am...
de jdira
Joi Mai 15, 2014 10:53

intr adevar am trimis mail cu yahoo. voi incerca si cu altceva sa vad daca merge. Versiunea e tot 4.3 am butonat putin aplicatia si mi se pare super ok, de aceea mi am permis sa va scriu in ideea in care va ajuta pentru ca sunt n chestii care pot sa apara merci mult Buna, am rezolvat problema si pe...
de jdira
Mie Mai 14, 2014 20:52

eusebiuus2000 scrie:si inca un lucru... la trimitere e-mail trimite un email blank efectiv...doar la titlu apare numele partidei

Nu te supara ai incercat sa trimiti cu yahoo-ul? Am observat ca acolo sunt ceva probleme cu atasamentul.

Merci
de jdira
Mie Mai 14, 2014 20:50

sal da, e vb de un s3. imaginile sunt din galerie, efectuate cu aparatul foto al telefonului pt ca m-am gandit ca e posibil altfel sa nu mearga. am incercat si cu poze din directorul "camera" insa tot nu. merci Si eu am S3 si pot sa pun absolut orice imagine care este in galerie. O informatie utila...
de jdira
Joi Mai 01, 2014 16:18

crapmania.ro Carp Fishing Tracker - aplicatie gratuita pe android

Am lansat de curand o aplicatie noua gratuita pentru telefoanele Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tmsa.ca rpio Link-ul catre aplicatie este fara spatiul dintre literele "c" si "r" din cuvantul "crapmania.ro". A trebuit sa fac acest mic "artificiu", deoarece cuvantul "crapma...

Mergeți la căutare avansată