Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
tavi83 scrie:Are si functia de anulare partida?...Eu nu am gasito
Eventual se mai poate adauga si STANDUL pe care s-a pescuit
Merci mult! Speram sa fie de folos la cat mai multi pescari de crap!claudiue scrie:Felicitari pentru aplicatie!!!
Discutam pe larg pe acest forum, dar inainte ar fi bine sa te si prezinti, ca sa stim cu cine vorbim...jdira scrie:Am lansat de curand o aplicatie noua gratuita pentru telefoanele Android:
https://play.google.com/store/apps/deta ... om.tmsa.ca rpio
Link-ul catre aplicatie este fara spatiul dintre literele "c" si "r" din cuvantul "crapmania.ro". A trebuit sa fac acest mic "artificiu", deoarece cuvantul "crapmania.ro" era suprascri dupa ce postam articolul cu cuvintul "crapmania.ro"
In limba romana aplicatia se poate gasi pe Google Play cu numele: " crapmania.ro-un alt pescuit la crap", iar in limba engleza: " crapmania.ro- Carp Fishing Tracker".
Contine printre altele:
cronometre/alarme de pus pe fiecare bat (utile cand se pescuieste in competitie sau cu nada solubila)
un mod util de a inregistra capturi dintr-o partida pe o anumita balta
statistici
share to facebook
Am testat-o pe balta si credem ca e utila pentru o organizare buna a partidelor de pescuit!
Dorim sa discutam aici cu cei interesati, functionalitatile pe care le ofera, precum si posibilitati de imbunatatire.
Multumim de ajutor!
Gata.....am gasit....ms. Felicitari pt aplicatia!!Ciprinid scrie:tavi83 scrie:Are si functia de anulare partida?...Eu nu am gasito
Eventual se mai poate adauga si STANDUL pe care s-a pescuit
Salutare,
Odata creata cel putin o partida, apare in meniul din stanga o intrare noua: "Partide" sau "Fishing Trips" daca e in engleza.
De acolo se poate sterge, edita, deschide pentru consultare orice partida. Pentru a anula, poti sterge pur si simplu!
Orice partida are o Locatie si o Descriere, in locatie noi trecem balta, iar in descriere - standul sau locul, etc.
Numai bine,
Ciprian
Din pacate pe IOS nu am portat-o inca, deci nu o vei putea folosiDan M scrie:ce face exact aplicatia asta?
io am IOS