Căutarea a găsit 6 rezultate

de daniel_l
Lun Iul 07, 2014 16:52
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Avertizori
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 1033

Re: Avertizori

Asta e partea proasta....ca arsenalul vechi il am in România de vreo 5 ani,si oricum nu stiu cam ce as mai putea folosi din el,si daca tot fac o investiție o fac pt ceva timp :D
de daniel_l
Lun Iul 07, 2014 16:40

Acu nici chiar sa pun bambine,si nu am zis ca lansetele si mulinetele premium sunt indispensabile ci doar ca sunt prioritare.crezi ca ar arată mai bine niște bete telescopice din fibra de sticla pe niște avertizoare delkim? :lol:
de daniel_l
Lun Iul 07, 2014 16:02

Partea proasta e ca trebuie sa imi iau tot echipamentul,dar prioritatea au lansetele si mulinetele,si tot ce e indispensabil intr-o partida de pescuit(cred ca,câteva luni de zile o sa pot fără avertizori si rodpod) sau ceva avertizori ieftini fără centrală.de aceea am si întrebat:voi ce ati face in ...
de daniel_l
Lun Iul 07, 2014 14:52

Avertizori

As vrea sa ma ajutati cu o decizie.datorita depasiri bugetului alocat pt anul acesta sunt indecis in privința avertizorilor:sa imi iau ceva ieftin care anul viitor sa ii schimb fără nici o remuscare pe ceva gen fox sau delkim sau sa fac un efort pt a cumpara ceva mai decent acum?
de daniel_l
Lun Iul 07, 2014 1:59
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: Shimano tribal xs1 intensity
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 1194

Re: Shimano tribal xs1 intensity

In ceea ce priveste pretul se poate sa ai dreptate,dar avand in vedere ca nu vreau sa imi schimb prea curand echipamentul m-am gandit ca ar merita investitia.cel mai ieftin am gasit-o la 199 e pe un site din franta dar nu aveau pe stoc iar pe chronocarpe ajunge la 219 e.in acelasi timp ma uitasem si...
de daniel_l
Dum Iul 06, 2014 16:24
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: Shimano tribal xs1 intensity
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 1194

Shimano tribal xs1 intensity

Buna Dupa cum se vede as fi interesat de aceasta lanseta,am citit cam tot ce se poate citi despre aceasta lanseta dar inca mai am îndoielile mele(in privința tc).as vrea sa le imperechez cu shimano bb ci+4 xtr-a lc.daca cineva are aceasta configuratie as aprecia niște opinii despre.precizez ca deoca...

Mergeți la căutare avansată