Avertizori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
daniel_l

Avertizori

Mesaj de daniel_l »

As vrea sa ma ajutati cu o decizie.datorita depasiri bugetului alocat pt anul acesta sunt indecis in privința avertizorilor:sa imi iau ceva ieftin care anul viitor sa ii schimb fără nici o remuscare pe ceva gen fox sau delkim sau sa fac un efort pt a cumpara ceva mai decent acum?

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: Avertizori

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. Nu cred ca putem sa-ti spunem noi, ce sa faci cu banii tai. Doar tu stii daca iti permiti sau nu.
La urma urmei, daca vrei un set de senzori fox sau delkim, o sa-i cumperi pana la urma.... daca vrei sa mai astepti sau nu, pana la urma tot o sa ajungi sa-i cumperi. Asa ca de ce sa investesti in alt set ?
Pe de alta parte, iti faci foarte bine treaba cu un set hakuyo :)

daniel_l

Mesaj de daniel_l »

Partea proasta e ca trebuie sa imi iau tot echipamentul,dar prioritatea au lansetele si mulinetele,si tot ce e indispensabil intr-o partida de pescuit(cred ca,câteva luni de zile o sa pot fără avertizori si rodpod) sau ceva avertizori ieftini fără centrală.de aceea am si întrebat:voi ce ati face in locul meu?

yoogoofy

Mesaj de yoogoofy »

daca sti cu siguranta ca in cateva luni vei avea posibilitatea sa iti achizitionezi un set precum cele de mai sus, te sfatuiesc sa ramai la bambine pana atunci :) pe bune, nu are rost sa-ti iei acum ceva, mai ales ca pe langa avertizori mai ai si restul echipamentului de cumparat!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Imi imaginez un set de lansete cu mulinete din gama premium, care sunt absolut indispensabile, de care sa atarne o pereche de bambine fluo de 1 leu buc, in asteptarea senzorilor delkim....
Critic echilibrat

daniel_l

Mesaj de daniel_l »

Acu nici chiar sa pun bambine,si nu am zis ca lansetele si mulinetele premium sunt indispensabile ci doar ca sunt prioritare.crezi ca ar arată mai bine niște bete telescopice din fibra de sticla pe niște avertizoare delkim? :lol:

yoogoofy

Mesaj de yoogoofy »

nici chiar asa...poti sa pescuiesti cu arsenalul vechi inca 2-3 luni pana le ai pe toate. in fine, fiecare face cum doreste, dar sunt patit atat cu lansetele cat si cu mulinetele, daca stau sa ma gandesc si cu rod pod -ul cumparat initial si da, mi-am schimbat si setul de avertizori :)

daniel_l

Mesaj de daniel_l »

Asta e partea proasta....ca arsenalul vechi il am in România de vreo 5 ani,si oricum nu stiu cam ce as mai putea folosi din el,si daca tot fac o investiție o fac pt ceva timp :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”