Căutarea a găsit 11 rezultate

de Iuly
Sâm Aug 23, 2014 19:57
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: [Recomandare Lanseta]
Răspunsuri: 51
Vizualizări: 6400

Re: [Recomandare Lanseta]

Daca nu e buna nici lanseta Baraccuda Competition de 3.90 atunci imi iau un mtx 12 si am terminat , se face prea multa discutie pe treaba asta ... Sper sa ramana la 250 lei . Daca e exact discutia si cu mtx-ul 14 atunci fac o rezervare , pentru ca mie imi trebuie doar prin Ianuarie 26 .
de Iuly
Vin Aug 22, 2014 11:48

cine te-a invatat sa iei Daiwa nu ti-a vrut binele , ci banii ! :D In fine, acum este prea tarziu....dar macar pe viitor sa fi mai atent, de aceea exista forumuri de pescuit, sa ceri pareri inainte de a cumpara un produs... :wink: Am ramas pana la urma la un MTX14 cu mulineta Hakuyo Surf 7000 . Spe...
de Iuly
Vin Aug 22, 2014 10:42

cine te-a invatat sa iei Daiwa nu ti-a vrut binele , ci banii ! :D In fine, acum este prea tarziu....dar macar pe viitor sa fi mai atent, de aceea exista forumuri de pescuit, sa ceri pareri inainte de a cumpara un produs... :wink: Am ramas pana la urma la un MTX14 cu mulineta Hakuyo Surf 7000 . Spe...
de Iuly
Vin Aug 22, 2014 10:17

o lanseta Daiwa Black Widow de 3.90 care are o actiune parabolica .... Au o actiune mega-ultra-parabolica. Mai exact prea parabolica. La fel cum ziceau colegii cel mai bine e sa mergi sa vezi si sa "balangani" lansetele prin magazine daca n-ai ocazia sa le testezi. Sfatul meu: daca pestii de 2.5 kg...
de Iuly
Vin Aug 22, 2014 9:56

Ca si HAKUYO MTX 14 la 290 lei cat este acuma nu cred ca se poate compara alta lanseta din gama asta de preturi.Daca ai posibilitatea fa o comparatie pe balta intre MTX 14 si DAIWA luat de tine :wink: Da frate , recunosc ca MTX 14 e mai bun , dar unde pescuiesc eu nici nu o sa simt pestii . Si eu v...
de Iuly
Joi Aug 21, 2014 22:31

Ce lanseta mai buna ca Mtx 14 ai gasit tu la banii aia ? Tare sunt curios, sunt de ceva vreme in lumea asta , a articolelor de pescuit, si nu prea am vazut variante....(nu ma refer la lansete de Europa) Eu vroiam o lanseta buna in drill si am auzit ca Hakuyo e buna in drill , dar doar la pesti mari...
de Iuly
Joi Aug 21, 2014 17:07

Am gasit o lanseta , multumesc pentru toate parerile . Nu in ultimul rand ii multumesc lui stress care m-a ajutat cu alegerea unei lansete perfecte pot spune , desigur pentru mine ;)) .
Pute-ti inchide topicul :)
de Iuly
Joi Aug 21, 2014 11:59

Mulineta am gasit . Lanseta o vreau pentru pescuit in general , am zis ca , decat sa imi adun bani si sa imi cumpara una la 70 lei , mai bine cumpar una la 300 lei si sa ma tina , eu vreau sa fie si buna in drill sa simt pestele , atunci care ar mai fii rostul pescuitului ? , totusi inca astept pe D...
de Iuly
Joi Aug 21, 2014 10:57

Multumesc mult pentru propunere , dar astept raspunsul Domnului Dan Mitranescu in legatura cu Hakuyo MTX14 .
Cu siguranta o sa le inspectez si daca se intampla ceva o sa iau una deaia .
de Iuly
Joi Aug 21, 2014 7:21

Multumesc frumos , stii cumva o mulineta pana in 120 lei asa mai bunicica din gama hakuyo ?
Inca ceva : sunt bune mulinetele de la hakuyo ?
Si pretul lansetei v-a ramane de 300 lei ? , Momentan imi strang bani .

Mergeți la căutare avansată