Căutarea a găsit 9 rezultate

de paduraresh
Lun Mai 30, 2016 23:30
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Va rog cateva sfaturi !
Răspunsuri: 23
Vizualizări: 3935

Re: Va rog cateva sfaturi !

Panica cu greutatea a fost ca am trecut de la un bat de feeder de 190 gr si o mulineta de 300 la cu totul altceva , dar de curand am fost la o partida de pescuit cu un prieten si am folosit sculele lui (grele cred ca mult mai grele fata de ce mi-am luat eu) in care am prins doi pesti (9 si 6 kg) in ...
de paduraresh
Lun Mai 30, 2016 23:22

Multumesc ! Am ales 3 okuma Axeon v60 . au 560 de grame si tambur longcast (inelul de plecare al lansetei este de 40 ), nu au baitrunner dar cred ca ma voi obisnui relativ repede fara (am inteles ca se poate monta o frana rapida ...) Mulinetele vin echpate cu inaintas textil si fir de 0,28 (cred ca ...
de paduraresh
Vin Mai 20, 2016 18:30

Va salut din nou :) si vreau sa va spun ca dupa cautari, cercetari si luat aminte la sfaturile voastre mi-am luat 3 lansete , si anume : fox warrior s de 3,9 m. si 3,5 lb . Fata de ce-am mai vazut eu prin magazine arata foaarte bine ! dar cam atat pot as va spun despre ele intrucat isi asteapta pere...
de paduraresh
Joi Apr 14, 2016 21:28

Referitor la sugestia domnului Florescu si anume " http://www.totalfishing.ro/lanseta-kkarp-dominant-12-35lb-p-49716.html " ce spuneti ? Mie mi-a facut cu ochiu aceasta lanseta : http://www.arw.ro/lansete-crap/cormoran/28872-2buc-pro-carp-akx-3-60m-3-5lb-corm/ dar recunosc ca doar ca estetica si fii...
de paduraresh
Joi Apr 14, 2016 21:22

Da , inteleg ideea , si ma bucur ca am apelat la forumul acesta pentru informatii . Cred ca voi ramane totusi la 3,6 m lungime dar voi opta pentru o lanseta ceva mai puternica . Ideal ar fi sa fie si usoara nu doar "teapana" dar totusi la bugetul meu nu cred ca e cazul sa am mari pretentii :)
de paduraresh
Joi Apr 14, 2016 16:05

Va multumesc de opinii ! chiar ma ajuta fiindca incep sa-mi conturez o idee ... Vad ca majoritatea mi-ati propus lansete mai puternice si mai "rapide" decat credeam eu ca as avea nevoie . Ceea ce acum pare sa ai aiba sens deoarece se preteaza mai multor situatii de pescuit , mai ales folosind momito...
de paduraresh
Lun Apr 11, 2016 17:42

Da , recunosc ca m-am gandit la varianta asta dar nu stiu inca ce sa aleg intre 3 si 3,5 lbs , Cred ca si in functie de actiunea lansetei ... :?: Le-am vazut in magazin , fata de celelalte bete par bine facute, mai finute , subtiri , usoare ... dar pana nu arunci , nu ai un peste e mai greu sa-ti da...
de paduraresh
Lun Apr 11, 2016 15:11
Forum: Marele Bazar
Subiect: VAND 4 OKUMA AXEON V2 60
Răspunsuri: 17
Vizualizări: 2573

Re: VAND 4 OKUMA AXEON V2 60

Salut , m-ar interesa doua daca vrei sa le dai si separat ... lasa-mi te rog daca se poate un nr. de tel . multumesc
de paduraresh
Lun Apr 11, 2016 14:58

Va rog cateva sfaturi !

Salutare . Daca ma puteti ajuta cu cateva opinii ar fi excelent ! asadar : vreau sa-mi achizitionez primele bete de crap , nu sunt novice in pescuit dar pana acum am pescuit si folosit metode si scule oldschool :) Nu pescuiesc dupa trofee intrucat nu prea am unde, nu intentionez sa particip la compe...

Mergeți la căutare avansată