Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Buna ziuapaduraresh scrie:Salutare . Daca ma puteti ajuta cu cateva opinii ar fi excelent ! asadar : vreau sa-mi achizitionez primele bete de crap, nu sunt novice in pescuit dar pana acum am pescuit si folosit metode si scule oldschoolNu pescuiesc dupa trofee intrucat nu prea am unde, nu intentionez sa particip la competitii ,pescuiesc aruncand din mana cu momitoare dar si cu saculeti solubili ... n-ar fi rau sa pot arunca vreo 80-100 de m intrucat pana acum nu m-am apropiat de aceasta distanta
deci in concluzie ce lansete si mulinete imi recomandati ? bugetul ar fi de vreo 600 pt o lanseta + mulineta , mai ieftin cu atat mai bine ... Din ce idei mi-am facut eu cred ca as prefera bete de 3.6 m respectiv 3 lb cat despre mulinete cred ca e mai simplu (tambur mare , frana rapida) . ar fi excelent sa fie cat mai usoare atat batul cat si mulineta . La firme m-am orientat catre Okuma si Cormoran intrucat se incadreaza cel mai bine in buget ( pro crap akx , epix , axeon etc ) Asa ca va rog sa ma ajutati intrucat nu am pescuit niciodata cu scule dedicate de crap si nu stiu la ce sa ma astept !