Va rog cateva sfaturi !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

paduraresh

Re: Va rog cateva sfaturi !

Mesaj de paduraresh »

Multumesc ! Am ales 3 okuma Axeon v60 . au 560 de grame si tambur longcast (inelul de plecare al lansetei este de 40 ), nu au baitrunner dar cred ca ma voi obisnui relativ repede fara (am inteles ca se poate monta o frana rapida ...) Mulinetele vin echpate cu inaintas textil si fir de 0,28 (cred ca e ok si nu trebuie sa schimb ceva) , De-abia astept sa le echipez si sa merg cu ele pe balta sa fac niste aruncari si cu putin noroc sa vad cum se comporta si cu un peste in drill :)
Va multumesc inca o data pentru sprijin (chiar m-a ajutat) Respect !

Andrei91
Puncte: 0

Mesaj de Andrei91 »

Da se pot pune frane rapide, e undeva la 10 lei / mulineta

paduraresh

Mesaj de paduraresh »

Panica cu greutatea a fost ca am trecut de la un bat de feeder de 190 gr si o mulineta de 300 la cu totul altceva , dar de curand am fost la o partida de pescuit cu un prieten si am folosit sculele lui (grele cred ca mult mai grele fata de ce mi-am luat eu) in care am prins doi pesti (9 si 6 kg) in 24 de ore si sincer ultimul lucru la care m-am gandit a fost cat de grele sunt betele :lol: deci se pare ca e mai mult fitza ...

Rusu Andrei
Puncte: 0

Mesaj de Rusu Andrei »

Fire intinse !!!
:wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”