Va rog cateva sfaturi !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

paduraresh

Va rog cateva sfaturi !

Mesaj de paduraresh »

Salutare . Daca ma puteti ajuta cu cateva opinii ar fi excelent ! asadar : vreau sa-mi achizitionez primele bete de crap, nu sunt novice in pescuit dar pana acum am pescuit si folosit metode si scule oldschool :) Nu pescuiesc dupa trofee intrucat nu prea am unde, nu intentionez sa particip la competitii ,pescuiesc aruncand din mana cu momitoare dar si cu saculeti solubili ... n-ar fi rau sa pot arunca vreo 80-100 de m intrucat pana acum nu m-am apropiat de aceasta distanta :) deci in concluzie ce lansete si mulinete imi recomandati ? bugetul ar fi de vreo 600 pt o lanseta + mulineta , mai ieftin cu atat mai bine ... Din ce idei mi-am facut eu cred ca as prefera bete de 3.6 m respectiv 3 lb cat despre mulinete cred ca e mai simplu (tambur mare , frana rapida) . ar fi excelent sa fie cat mai usoare atat batul cat si mulineta . La firme m-am orientat catre Okuma si Cormoran intrucat se incadreaza cel mai bine in buget ( pro crap akx , epix , axeon etc ) Asa ca va rog sa ma ajutati intrucat nu am pescuit niciodata cu scule dedicate de crap si nu stiu la ce sa ma astept !

fredd

Re: Va rog cateva sfaturi !

Mesaj de fredd »

Lanseta Okuma Epix V2, 300ron
Mulineta Crap Okuma Axeon V2 60, 310ron
Campeon del Mondo at Titirobil 2010/ 2012/2013
Campeon Olimpico /2012/2016/2020

paduraresh

Mesaj de paduraresh »

Da , recunosc ca m-am gandit la varianta asta dar nu stiu inca ce sa aleg intre 3 si 3,5 lbs , Cred ca si in functie de actiunea lansetei ... :?:
Le-am vazut in magazin , fata de celelalte bete par bine facute, mai finute , subtiri , usoare ... dar pana nu arunci , nu ai un peste e mai greu sa-ti dai seama ...

Andrei91
Puncte: 0

Mesaj de Andrei91 »

Eu as astepta sa primeasca Mitranescu Mtx 14 si l-as imperechea cu Okuma Axeon sau Hakuyo Td6000

vasea

Mesaj de vasea »

FL Strategist 3 9 m 3.75 lbs + shimano aerlex xta

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

daca preferi 3,60 iti recomand cororan pro carp xr super bete 3,5 lbs si doar 150 ron daca preferi 3,90 iti recomand mtx 14 calitate pret super ok ca si mulinete la 300 ron iti recomand okuma tractoare nu alta
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

paduraresh scrie:Salutare . Daca ma puteti ajuta cu cateva opinii ar fi excelent ! asadar : vreau sa-mi achizitionez primele bete de crap, nu sunt novice in pescuit dar pana acum am pescuit si folosit metode si scule oldschool :) Nu pescuiesc dupa trofee intrucat nu prea am unde, nu intentionez sa particip la competitii ,pescuiesc aruncand din mana cu momitoare dar si cu saculeti solubili ... n-ar fi rau sa pot arunca vreo 80-100 de m intrucat pana acum nu m-am apropiat de aceasta distanta :) deci in concluzie ce lansete si mulinete imi recomandati ? bugetul ar fi de vreo 600 pt o lanseta + mulineta , mai ieftin cu atat mai bine ... Din ce idei mi-am facut eu cred ca as prefera bete de 3.6 m respectiv 3 lb cat despre mulinete cred ca e mai simplu (tambur mare , frana rapida) . ar fi excelent sa fie cat mai usoare atat batul cat si mulineta . La firme m-am orientat catre Okuma si Cormoran intrucat se incadreaza cel mai bine in buget ( pro crap akx , epix , axeon etc ) Asa ca va rog sa ma ajutati intrucat nu am pescuit niciodata cu scule dedicate de crap si nu stiu la ce sa ma astept !
Buna ziua

Ca si lanseta va recomanda K-Karp Dominant:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-kkar ... 49716.html
Sunt lansete mai puternice decat lansetele Okuma Epix sau Cormoran AKX.

Ca si mulinete va recomand Okuma Axeon:
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... ords=axeon

paduraresh

Mesaj de paduraresh »

Va multumesc de opinii ! chiar ma ajuta fiindca incep sa-mi conturez o idee ... Vad ca majoritatea mi-ati propus lansete mai puternice si mai "rapide" decat credeam eu ca as avea nevoie . Ceea ce acum pare sa ai aiba sens deoarece se preteaza mai multor situatii de pescuit , mai ales folosind momitoare ma gandesc ...

vasea

Mesaj de vasea »

Oricum tot la lansete mai tapene ai sa ajungi cu timpul, sfaturile colegilor mai experimentati incearca sa te scuteasca de cheltuieli inutile. Eu unul am inceput cu lansete de 2,75 lbs de 3,6 m parabolice, am trecut apoi la 3lbs, 3,6m apoi la 3,5 lbs 3,90m progresive, si acum dupa bani cheltuiti aiurea am bete ceva mai tari.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Daca vrei sa arunci lejer 100 m cu momitor incarcat, nu-ti lua lansete de 3 lbs, si nici de 3,6 m.
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”