Revin cu varianta excel (atat pentru Office 2003-2007, cat si pentru Office 2013-2019) pentru cei interesati.
Sper ca acum ating toate criteriile de exigenta
Dupa mai multe discutii in privat cu cei care mi-au incercat aplicatia, am implementat sfaturile primite si am imbunatatit mult viteza de calcul, dar, poate cea mai importanta optiune este ca am adaugat inca de la inceput posibilitatea de accesare a aplicatie si ca vizitator, fara a fi nevoie de a c...
Multumesc pentru interes (vazut dupa descarcarile de program). Am primit deja un raport de problema (blocaj) cand cineva a definit un numar de in jur de 5.000 concurenti - standuri x sectoare). Rezolv si in seara asta urc pe store un update (aplicatia se va axctualiza cand binevoiesc cei de la Googl...
... incerc sa trecem la urmatorul nivel privind ajutorul acordat celor care organizeaza/participa la concursurile de pescuit. Am realizat versiunea mobila a programului (mult dezvoltat) care sper ca va acoperi cu succes toate cerintele celor care de-a lungul timpului au fost interesati de acest topi...
Sunt două versiuni încărcate. Pentru office 2003-2007 si pentru office 2019. Eroarea semnalată apare când încercați să rulați una din cele două variante pe versiune de office incompatibilă.
Astept un feedback de la cei care eventual il descarca si ruleaza pe office pe 64 bits (respectiv 2019), deoarece am lucrat in blind - acasa am tot vechiul 2003 ... si vreau sa stiu daca ruleaza fara probleme.